![]() |
*Bir İsyan Faslıdır Şimdi Bu Suskunluğum..
bazeи arkaиa bakmadaи yürürsüи..
dü$üиmeden kim hakLı kim haksz biLmedeи и doqru и yaиLı$ bazeи arkaиa bakmadaи yürürsüи ama biLirsiи.. bu qitmeLer qerçek deiL acıLara çare deiL kaçamazsıи kaderiиdeи kaçtıkça arkaиdaи qeLir.. x ..*Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır bu gülüşüm. x Madem her şey bendim; o halde anlam olmalıydım yaşama... Mana vermeliydim bakışlarıma ve ritim eklemeliydim adımlarıma... Aşk der demez Kalbin hızlı çarpmalı. Sabah dememe kalmadan Uyanmalısın ~ . вiLiяiм éLвéттé вiLiяiм âSLıηdâ Séηiη hiς σLмâdıqıηı ωé âSLâ da σLâмâγâćâqıηı . .. aмa .. . SizσFяéηi dé тıpкı éωćiLiк qiвi γâLηız σγηâηмâz! * seni sorana her yanım derim ! dahasını da eklerim ellerini uzat ki dokunsun parmaklarım bugün... Şimdi yağmur olsan yağsan üzerime. Islatsan beni sırılsıklam etsen sonra dokunsan dokunduğun heryer yaksa tenimi sıcaklığınla kurutsan. Baksan yüzüme gözünü hiç ayırmada erisem bakışlarında. Dudakların değse dudaklarıma titretsen içimi ürpersem... ~ |