![]() |
Karma Nickler ~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma Nickler ~Geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim felç oldu hislerim! ![]() ![]() ` öyLe bi düş ki bu hayaLe yakın hayata uzak ` yoLun sonu kara toprak ! ıssız bir durak ` her birimizin içinde biraz umut var ![]() en az korkuLarı oLduğu kadar (!) " mutLuLuktu ağLadığım ![]() ![]() ![]() ![]() her ayrıLık aynı ![]() ![]() ![]() ![]() |' ben senin geçmiş zamanında kaLdım! şimdiki zamanındahiç yer buLamadım ![]() ![]() ![]() ~ sonu yok tutunduğum umudun ! ~ Sadece senle güzeldi herşey sonu gelmezdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Karma Nickler ~ |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma Nickler ~` hiç benim oLmadın ki dünümde bugünümde ve ben hep sahipLendim seni üstüme düşmesede ! yersizce [ ![]() Aşk için kurduğum düşLerin yerini kocaman yanıLgıLar aLmış ![]() ![]() Zaman yok aslında ; Bana verilen süre var ve sana verilen müddet ![]() Öyleyse ne yapmamız gerekir ilk önce ; Birbirimizi sevmekten başka ? bırakıp gidersen bil ki yaşamam ![]() ![]() sevdam ![]() ![]() Чeter ki Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğimde Dua Gibi Dilimde ![]() ![]() Hayat gibi gözLerimde ![]() ![]() Nefes Gibi Dudağımda Taşımazsam Seni; SON’um Ol ![]() ![]() ~ Gözümün içine baka baka 'Hoşçakal ![]() ![]() ![]() Yüzyüze bir veda bana göre değil ![]() kaç istersen bir hırsız gibi ![]() ![]() 'Uzun bir tatil' de birdaha geri dönme ![]() ![]() Bir not bile bırakma ![]() ![]() senden sonra onu okumak bile ağır gelir bana ![]() |
![]() |
![]() |
|