![]() |
Karma Nickler ~
Geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim
felç oldu hislerim!.. ` öyLe bi düş ki bu hayaLe yakın hayata uzak ` yoLun sonu kara toprak ! ıssız bir durak ` her birimizin içinde biraz umut var . en az korkuLarı oLduğu kadar (!) " mutLuLuktu ağLadığım ... ` hep aynı hikaye gönLüm düşünce aşka [.] her ayrıLık aynı . yaLnız kişiLer başka . . . |' ben senin geçmiş zamanında kaLdım! şimdiki zamanındahiç yer buLamadım ... ~ sonu yok tutunduğum umudun ! ~ Sadece senle güzeldi herşey sonu gelmezdi.. Ne çabuk unutmuşum seninde bir gün çekip gitceğini ! ~ sen hep yanımdaydın daha başLamadan ((: * $imdi yokLuğunda büyüyor yaLnızLkLarr . |
Karma Nickler ~
` hiç benim oLmadın ki dünümde bugünümde
ve ben hep sahipLendim seni üstüme düşmesede ! yersizce [.] Aşk için kurduğum düşLerin yerini kocaman yanıLgıLar aLmış .. Zaman yok aslında ; Bana verilen süre var ve sana verilen müddet . Öyleyse ne yapmamız gerekir ilk önce ; Birbirimizi sevmekten başka ? bırakıp gidersen bil ki yaşamam.. sevdam.. Чeter ki Sen Ol… Mühür Gibi Чüreğimde Dua Gibi Dilimde .. Hayat gibi gözLerimde .. Nefes Gibi Dudağımda Taşımazsam Seni; SON’um Ol.. ~ Gözümün içine baka baka 'Hoşçakal ..' demeni istemiyorum . Yüzyüze bir veda bana göre değil . kaç istersen bir hırsız gibi .. 'Uzun bir tatil' de birdaha geri dönme .. Bir not bile bırakma .. senden sonra onu okumak bile ağır gelir bana . |