Yüreğimin Saflığını Kendi Masalına Götürdü.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimin Saflığını Kendi Masalına Götürdü..![]() *arTık kıSa cümLeLer kuruy0rumsevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!) ![]() ![]() ** * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim ![]() ![]() * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?) ![]() ![]() ** Güηéşiη άDı céLLά† Diчé άηıLdıgı ъiя чéя , ђéяKéz KάяάηLıkLάяdά Mu†Lu άηά яéηK siчάђ ![]() ![]() ** Her zaman içimde bir yerlerde siz görmeseniz de… İçim kararıyor… Özenle yaptığım tek şey sonumu hazırlamak… ** Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi ![]() 0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi ![]() Heyecan gibi ![]() aşk gibi![]() ![]() * ♂+♀=♥ * ** Canım yanıyor ![]() ![]() ![]() KaLsaydın diye söyLeyemedikLerim ![]() ![]() ![]() Gittikten sonra yüregime agır geLiyor ![]() ![]() Simdi ardından sesLendikLerim ![]() ![]() ![]() Yutkunurken bogazıma takıLıyor ![]() ** Gözlerini kapat Sus ve Dinle beni biraz ![]() Anla artik Kaybettim ![]() ![]() ![]() Kaybettik ![]() ![]() ![]() ** Sığındığım saçak altları sen sandığım adamlar ![]() ![]() ![]() Ne kadar çoktular ne kadar yoktular! ** Terkedilmiş yaşantımın, Bir durak ötesindesin !** Bazı zamanLarda Bazı inSanLarı Kendi KaderLerine öyLece Bırakmak Gerekiyor ![]() ![]() öyLece gidi$Lerini izLemek ![]() ![]() Birkaç Güne kaLmaz SıyrıLır Teninden Kokum ![]() ![]() zaman öLür A$k öLür kaLpLer ve kaLeLer Hep içerden yıkıLır ![]() ![]() Sana Dair bir ihtimaL Karı$madan Kanıma Artık Git ![]() ![]() ** Cenazen kalktı bugün içimden ![]() ![]() Anneme bitti artık dedim;tüm iyi niyetlerimi,yüreğimin saflığını kendi masalına götürdü ![]() ![]() ** Öyle çocuğum ki kırmızı pabuçlarımı giydiğimde Belki de bu yüzden korkmuyorum Dikenli tel altındaki gökyüzünden ![]() |
|
|
|