![]() |
Yüreğimin Saflığını Kendi Masalına Götürdü..
..*arTık kıSa cümLeLer kuruy0rum
sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!).. ** * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim.. * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?).. ** Güηéşiη άDı céLLά† Diчé άηıLdıgı ъiя чéя , ђéяKéz KάяάηLıkLάяdά Mu†Lu άηά яéηK siчάђ .. ** Her zaman içimde bir yerlerde siz görmeseniz de… İçim kararıyor… Özenle yaptığım tek şey sonumu hazırlamak… ** Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi. 0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi. Heyecan gibi.. aşk gibi.. * ♂+♀=♥ * ** Canım yanıyor... KaLsaydın diye söyLeyemedikLerim ... Gittikten sonra yüregime agır geLiyor.. Simdi ardından sesLendikLerim... Yutkunurken bogazıma takıLıyor. ** Gözlerini kapat. Sus ve Dinle beni biraz. Anla artik Kaybettim... Kaybettik... ** Sığındığım saçak altları sen sandığım adamlar... Ne kadar çoktular ne kadar yoktular! ** Terkedilmiş yaşantımın, Bir durak ötesindesin.! ** Bazı zamanLarda Bazı inSanLarı Kendi KaderLerine öyLece Bırakmak Gerekiyor .. öyLece gidi$Lerini izLemek .. Birkaç Güne kaLmaz SıyrıLır Teninden Kokum.. zaman öLür A$k öLür kaLpLer ve kaLeLer Hep içerden yıkıLır .. Sana Dair bir ihtimaL Karı$madan Kanıma Artık Git .. ** Cenazen kalktı bugün içimden.. Anneme bitti artık dedim;tüm iyi niyetlerimi,yüreğimin saflığını kendi masalına götürdü.. ** Öyle çocuğum ki kırmızı pabuçlarımı giydiğimde Belki de bu yüzden korkmuyorum Dikenli tel altındaki gökyüzünden . |