Yüreğimdeki Bu Ateş Niye..? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğimdeki Bu Ateş Niye..?RahaT oL Geçmiş asLa öLmez ama öLdürür yaRım kaLan 1şeyLer vaR ! kenDimi normaL oLaCaq kdr anormaL göRmüorum ![]() iyiLiqe daiR herşeyi saTTım şeyTan'a > <döNmeye yüZün vaR mı ? ßu kdR koLay mı? qeÇmişe dönüP aqLasan ßu kız ßuna kanaR mı ? kayBeTTin ßeni ama üzüLme saNa çok kız var kaldırım köşeLerinde! sonsuZLuq öNümdeydi heP ama ![]() qiDemedim senden uZaqa![]() yaRını sayma ßuqün qeÇ biLe ![]() ![]() nedeni y o k " kaLßim yok " yine ![]() ![]() ![]() Belki Kurduğumuz HayaLLer Biter Diye DüşLerde Bir Sen Biriktirdim Yüreğime ![]() Belki de sen yanıldın ![]() ![]() ![]() Belki de sadece iyi kalpli bir yeteneksizdim ben ![]() ![]() ![]() Ebedi bir hayal kaçkını ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() dağlarca denizlerce uzaktaki sevgili ![]() ![]() ![]() biLir misin ![]() ? Özlerim seni![]() sesini duymamış yüzüNü görmemiş olsam da Bir kere tenine dokunamasamda Özlerim merak ederim seni ![]() ![]() ![]() Mesela gözlerini merak ederim İri mi Siyah mı Koyu kahve mi Ela mı diye ![]() ![]() ![]() biLemiyorum ki ![]() ![]() ![]() ben seni bilmez Sen beni bilmezken; Yüreğimdeki bu ateş niye ![]() ?Sanki o an ![]() ![]() Kimbilir ne zaman önce yaşanmış gibi Bir kez daha sevdim Bir kez daha seni ![]() ![]() ![]() |
|
|
|