![]() |
Yüreğimdeki Bu Ateş Niye..?
RahaT oL Geçmiş asLa öLmez ama öLdürür yaRım kaLan 1şeyLer vaR ! kenDimi normaL oLaCaq kdr anormaL göRmüorum. iyiLiqe daiR herşeyi saTTım şeyTan'a >.< döNmeye yüZün vaR mı ? ßu kdR koLay mı? qeÇmişe dönüP aqLasan ßu kız ßuna kanaR mı ? kayBeTTin ßeni ama üzüLme saNa çok kız var kaldırım köşeLerinde! sonsuZLuq öNümdeydi heP ama..qiDemedim senden uZaqa. yaRını sayma ßuqün qeÇ biLe.. nedeni y.o.k " kaLßim yok " yine ... Belki Kurduğumuz HayaLLer Biter Diye DüşLerde Bir Sen Biriktirdim Yüreğime. Belki de sen yanıldın... Belki de sadece iyi kalpli bir yeteneksizdim ben... Ebedi bir hayal kaçkını... Sen... dağlarca denizlerce uzaktaki sevgili... biLir misin..? Özlerim seni. sesini duymamış yüzüNü görmemiş olsam da Bir kere tenine dokunamasamda Özlerim merak ederim seni... Mesela gözlerini merak ederim İri mi Siyah mı Koyu kahve mi Ela mı diye... biLemiyorum ki... ben seni bilmez Sen beni bilmezken; Yüreğimdeki bu ateş niye..? Sanki o an... Kimbilir ne zaman önce yaşanmış gibi. Bir kez daha sevdim. Bir kez daha seni... |