![]() |
» . ĸElebeĸ Ömrüme "Sevda" ĸAtansin . « |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() » . ĸElebeĸ Ömrüme "Sevda" ĸAtansin . «Sessiz σLмak SeηSiz σLмak Kadar Zσr ĐegiL Aмa eη Zσru SeηSizLiGiη ´ SeSsizLiGiηi DiηLeмek ~ » Ne kadar uzaÄŸa gitsem yine karşımda sen ! biLmiyorum düşLerindemiyim eskisi gibi ![]() ![]() kuru kupkuru bir rüyaydı benimkisi ![]() ![]() IsLandık ve bitti ![]() ![]() •»|ѕєηSιz|»«|gєCєη|»«|güηLєRιмι|»«|в3η|» «|güη Dє η|»«|ѕαумιу0яυм|«• » ![]() ![]() » κendi haЧaLini κendin Чıκarsın ![]() ´´ вiLiяiм éLвéттé вiLiяiм âSLıηdâ Séηiη hiς σLмâdıqıηı ωé âSLâ da σLâмâγâćâqıηı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SizσFяéηi dé тıpкı éωćiLiк qiвi γâLηız σγηâηмâz ! ´´ ´´ яüzgαя тєяѕ уöη∂є єѕιуσя уαναÅŸℓıуσяυz ![]() ![]() ![]() нαуαттα уαηℓış кöşєℓєя∂є ∂υяυуσяυz σℓαвιℓιя ![]() ![]() ![]() нєяÅŸєуι вıяαкıρ gιтмєк вєη¢є çözüм ∂єÄŸιℓ ![]() ![]() ![]() ѕαναşıρ ∂σÄŸяυ кöşєує gєÃ§мєк gєяєк ![]() ![]() ![]() çєкιρ gιтмєк ∂σÄŸяυ ∂єÄŸιℓ ![]() ![]() ![]() кαувєтмє∂ιÄŸιм вιя υмυ∂υм ναя вєηι уαÅŸαмα вαÄŸℓαуαη ![]() ![]() ![]() Birisi hakeder ![]() ![]() ![]() :] Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemiÅŸiz ![]() Sabaha çıkmayacak sözler vermiÅŸiz meÄŸer ![]() Bir hayal kuÅŸunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meÄŸer ![]() Åžimdi arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ![]() ![]() ![]() [size="5">"] ![]() ![]() '' ihtiraslarım minimal ![]() 'yabancıyım senin cennetine ![]() ![]() * Ölüyorum son kez yanımdasın ![]() Son kez tutuyorum o ellerini ![]() ~~ Gittin sen ![]() ![]() ![]() Tam beni tamamLıycağını düşünürken yine ben eksk kaLdım ![]() GüLümÅŸeyiÅŸLerim takıLı kaLdı yüreÄŸimde ![]() Sonu yok ![]() ssız ![]() ![]() Ama sen qittin;tıpkı diÄŸerLeri qibi ![]() ![]() Dinle sesimi rüzgar sustuÄŸunda ![]() ![]() Merhaba yalnızlık ![]() ![]() ![]() Yine ben geldim ![]() ![]() ![]() Yapacağım bir ÅŸey yok ![]() ![]() ![]() O olmadığı sürece en yalnızıyım evrenin ![]() ![]() ![]() En mutsuzuyum ![]() ![]() ![]() Ama dedim ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|