![]() |
» . ĸElebeĸ Ömrüme "Sevda" ĸAtansin . «
Sessiz σLмak SeηSiz σLмak Kadar Zσr ĐegiL Aмa eη Zσru SeηSizLiGiη ´ SeSsizLiGiηi DiηLeмek ~ » Ne kadar uzaÄŸa gitsem yine karşımda sen ! biLmiyorum düşLerindemiyim eskisi gibi.. kuru kupkuru bir rüyaydı benimkisi.. IsLandık ve bitti .. « •»|ѕєηSιz|»«|gєCєη|»«|güηLєRιмι|»«|в3η|» «|güη Dє η|»«|ѕαумιу0яυм|«• » . ĸeLebeĸ ömrüme "sevda" ĸatansin . « » κendi haЧaLini κendin Чıκarsın. « ´´ вiLiяiм éLвéттé вiLiяiм âSLıηdâ Séηiη hiς σLмâdıqıηı ωé âSLâ da σLâмâγâćâqıηı . .. aмa .. . SizσFяéηi dé тıpкı éωćiLiк qiвi γâLηız σγηâηмâz ! ´´ ´´ яüzgαя тєяѕ уöη∂є єѕιуσя уαναÅŸℓıуσяυz... нαуαттα уαηℓış кöşєℓєя∂є ∂υяυуσяυz σℓαвιℓιя... нєяÅŸєуι вıяαкıρ gιтмєк вєη¢є çözüм ∂єÄŸιℓ... ѕαναşıρ ∂σÄŸяυ кöşєує gєÃ§мєк gєяєк... çєкιρ gιтмєк ∂σÄŸяυ ∂єÄŸιℓ... кαувєтмє∂ιÄŸιм вιя υмυ∂υм ναя вєηι уαÅŸαмα вαÄŸℓαуαη ... ~ Birisi hakeder. kimisi kahreder. birisi mahveder "günleri." :] Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemiÅŸiz . Sabaha çıkmayacak sözler vermiÅŸiz meÄŸer . Bir hayal kuÅŸunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meÄŸer . Åžimdi arıyorum ... Bulamıyorum . İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ... [size="5">"]..[/size] '' ihtiraslarım minimal.gözlerimi kısıpta baktığımda gördüğüm tüm sıfatlarmı kompliman '' 'yabancıyım senin cennetine.. * Ölüyorum son kez yanımdasın. Son kez tutuyorum o ellerini. ~~ Gittin sen.tüm qidenLer qibi.. Tam beni tamamLıycağını düşünürken yine ben eksk kaLdım. GüLümÅŸeyiÅŸLerim takıLı kaLdı yüreÄŸimde. Sonu yok.ışığı yok bir yoLda ı ssız.sessiz kaLdı sevdam. Ama sen qittin;tıpkı diÄŸerLeri qibi.. Dinle sesimi rüzgar sustuÄŸunda .. Merhaba yalnızlık... Yine ben geldim... Yapacağım bir ÅŸey yok... O olmadığı sürece en yalnızıyım evrenin... En mutsuzuyum... Ama dedim ya...hayal...hayal iÅŸte...ne olursa olsun güzel...sen varsın bir kere...sen! |