![]() |
Bitti!!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
Bitti!!..Sana Nereden Ve Nasıl Bağlandığımı Bilmiyorum Aramızdaki Görüş Farkına Rağmen Seni Sevmekten Vazgeçemiyorum Bana Ne Olduğunu Bilmiyor Ve Gün Geçtikçe Sana Daha Çok Bağlanıyorum ![]() Kendi Kendime İtiraf Ediyorum Seni Çok Seviyorum ![]() Sana Olan Sevgimi Dile Getirip Kimselere Anlatamıyorum Seni Kaybetme Korkusu Yüreğimi Sarsıyor Ama Bir Umutla Yıkılmıyorum Bir Tek Şey Biliyor Ve Dile Getirebiliyorum Seni Tanıdığım Güne Lanet Ediyorum ![]() Sen Benim Gölgem Gibiydin; Yanımdan Hiç Ayrılmayan Ama Ulaşmaya Çalıştıkça Benden Hep Kaçan Elbet Bir Gün Benim Sevgimi Anlayacaksın Ama Beni O Günden Sonra Seni Anımsatan Gölgeyi Görmemek İçin Karanlıkta Dolaşıyor Vaziyette Bulacaksın Ben Ne Yapıyorum ? Sonu Olmayan Bir İlişkiye Nasıl Delice Bağlanıyorum Sen Beni Anlasaydın Mutluluğu , Ben Seni Anlasaydım Sevgiyi Tanıyacaktım Ben Seni Sana Olan Sevgimle Mutlu Edecektim Sen Bana Gülüşünle Hayat Verecektin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
doctor88
|
![]() Sen Benim Gölgem Gibiydin; Yanımdan Hiç Ayrılmayan Ama Ulaşmaya Çalıştıkça Benden Hep Kaçan Elbet Bir Gün Benim Sevgimi Anlayacaksın tesekkurler besraa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() Sen Benim Gölgem Gibiydin; Yanımdan Hiç Ayrılmayan Ama Ulaşmaya Çalıştıkça Benden Hep Kaçan teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|