![]() |
Bitti!!..
Sana Nereden Ve Nasıl Bağlandığımı Bilmiyorum
Aramızdaki Görüş Farkına Rağmen Seni Sevmekten Vazgeçemiyorum Bana Ne Olduğunu Bilmiyor Ve Gün Geçtikçe Sana Daha Çok Bağlanıyorum. Kendi Kendime İtiraf Ediyorum Seni Çok Seviyorum. Sana Olan Sevgimi Dile Getirip Kimselere Anlatamıyorum Seni Kaybetme Korkusu Yüreğimi Sarsıyor Ama Bir Umutla Yıkılmıyorum Bir Tek Şey Biliyor Ve Dile Getirebiliyorum Seni Tanıdığım Güne Lanet Ediyorum. Sen Benim Gölgem Gibiydin; Yanımdan Hiç Ayrılmayan Ama Ulaşmaya Çalıştıkça Benden Hep Kaçan Elbet Bir Gün Benim Sevgimi Anlayacaksın Ama Beni O Günden Sonra Seni Anımsatan Gölgeyi Görmemek İçin Karanlıkta Dolaşıyor Vaziyette Bulacaksın Ben Ne Yapıyorum ? Sonu Olmayan Bir İlişkiye Nasıl Delice Bağlanıyorum Sen Beni Anlasaydın Mutluluğu , Ben Seni Anlasaydım Sevgiyi Tanıyacaktım Ben Seni Sana Olan Sevgimle Mutlu Edecektim Sen Bana Gülüşünle Hayat Verecektin..... |
Sen Benim Gölgem Gibiydin;
Yanımdan Hiç Ayrılmayan Ama Ulaşmaya Çalıştıkça Benden Hep Kaçan Elbet Bir Gün Benim Sevgimi Anlayacaksın tesekkurler besraa.. |
Eline sağlık besra...
|
Sen Benim Gölgem Gibiydin;
Yanımdan Hiç Ayrılmayan Ama Ulaşmaya Çalıştıkça Benden Hep Kaçan teşekkürler... |