Göz rengi karakteri belirliyor! |
04-12-2008 | #1 |
kesmeshaker
|
Göz rengi karakteri belirliyor!Göz renginiz ve Karakteriniz : Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler Mavi gözlüler: ekseri çevreleri tarafından çok sevilir Zaten onlar da çevrelerinin sevgisine ve takdirine çok bel bağlarlar Vazifelerine pek düşkün değildirler Yeşil göz: iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar Kurşuniye bakan mavi gözler: şairane tabiatların, romantik huyların göstergesidir Kurşunimsi mavi gözlüler pratik işlerde başarılı olamazlar Daha hayalci, dalgın bir hayat sürerler |
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor! |
04-12-2008 | #2 |
merve16
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler sadakatsiz kısmı hariç diğerleri doğru :sm_sleep:
04-12-2008 | #3 | |
mesanihta
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Alıntı:
04-12-2008 | #4 |
ceher
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bal rengı gozlerım var hava durumuna gore degısıyor ela oluyor yesıl oluyor gercek goz rengımı bılmıyorum:(:(:(:(:(:D:D:D |
05-12-2008 | #5 |
yuxexevgi
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bende siyah gözluyum ama kurnaz deilimbuna ne demelii?:) |
05-12-2008 | #6 |
seyito
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Kahverengi ve ela gözler: diğerlerini düşünen, uysal ve uyumlu ruhların aynasıdır Ama kahverengi gözlüler bazen sadakatsiz olurlar ve işler istedikleri gibi gitmeyince sinirlenirler sadakatsiz kısmı hariç diğerleri doğru :sm_sleep: evet bende merve`ye katılıyorum paylaşım için tşkler |
05-12-2008 | #7 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar ayy bu bnm karakterimmi şimdi
05-12-2008 | #8 |
gulhan
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Yeşil göz: iyi bir karar verme ve kuvvetli kabiliyet göstergesidir Yeşil gözlüler biraz kinci ve son derece kıskanç olurlar cıdden kıskancım ama o kadar fazla degıl emegıne saglık
05-12-2008 | #9 |
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bende kahverengi ama alındım valal sadakatsiz kısmınına:D merve ye bende katılıom: |
05-13-2008 | #10 |
sameg
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!bnce çok saçma |
05-13-2008 | #11 |
arma
|
Cevap : Göz rengi karakteri belirliyor!Siyah gözler: büyük ihtiras, ateş ve coşkunluklara alamettir Ama siyah gözlü kimseler çok zaman kurnaz olurlar
HAYATTA EDİNDİĞİM TECRÜBELER YEDİĞİM KAZIKLARIN TOPLAMIDIR TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR DERDİ OLANI DİNLERİM DERDE YOL AÇANI SİLER GEÇERİM [GVIDEO]http://videogooglecom/videoplay?docid=-2267074339994936291[/GVIDEO] |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|