|
|
Konu Araçları |
akıttın, çöküyor, gelmeden, içime, korkusu, sevdanı, yanımagitmelerin |
Nasıl Akıttın Ki İçime Sevdanı ...Gelmeden Yanıma...Gitmelerin Korkusu Çöküyor İçime |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nasıl Akıttın Ki İçime Sevdanı ...Gelmeden Yanıma...Gitmelerin Korkusu Çöküyor İçimeGeçmiyor zaman , yarını beklerken nasıl bir beklemek kine yere ne göğe sığıyor bu yürek Zaman akmıyor , sabah olmuyorNasıl akıttın ki içime sevdanı gelmeden yanımagitmelerin korkusu çöküyor içimesen uzaklara gittikçe İstanbul haylazca yanıma yaklaşıyor Sensizliğin öfkesi dudaklarımdaHaykırışım meleklerin kanatlarındaSesin uzaklardagözlerin yakamoz gecesiyle denizin durgun sularındasırtında kambur olmuş zamanın yükleri arasından hatırlaman zor belkide beni çağırdığın o sevda mısralarını , haykırışlarını Cevabı sende saklı soruların unuttum sormayıöyle kapılmışım ki Yollar çağırıyor, ansızınuykumdan uyandırıyor soluk soluğa habersizBeklemelerin belli belirsiz halleri iç acıtıyor, sabırsız ruhumun derinliklerindeKuzey rüzgarları yüzümü sıvazlıyor öfkeliDurulmuyor içsel yolculukarımÇekiyor yollar beni sanaNereye kadar sürer bu hasret Nerede biter bu yolculukNe zaman durulur bu içimdeki fırtına |
|