Ea : Oyunlar Aceleye Geldi |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ea : Oyunlar Aceleye Geldi2008 yılının üçüncü çeyreği, EA için harika bir dönem oldu Neredeyse tüm eleştirmenlerden tam puan alan iki tane harika fikri mülk piyasaya sürdüler ve ikisinin de devam oyunları için çalışmalar sürüyor Ama EA Games'in başkanı Frank Gibeau, bizimle aynı fikirde değilGamasutra'nın sorularını cevaplayan Frank, EA'nın bu fikri mülkleri aynı anda piyasaya sürerek bir hata yapıldığını düşünüyor "Bence 2008'in üçüncü çeyreğinde, fikri mülklerimizin çoğunu alelacele piyasaya çıkarttık Bana kalsaydı, çıkış tarihlerinin arasını olabildiğince açardım ve bu süreyi oyunların daha çok tanıtılmasına harcardım Hayran kitlesini daha önceden geliştirip oyunun daha çok satmasını garantilerdim Oyunları sonbaharda piyasaya çıkardığımızda, yeterli sayıda takipçimiz henüz yoktu Özetle, Mirror's Edge ve Dead Space için farklı ve birbirlerinden daha uzak çıkış tarihleri seçerdim" İki oyunun da ne kadar başarılı olduğunu (en azından benim 2008 Top 5 listemin yukarılarındalar) göz önünde bulundurursak, sana kalmadığı için şanslıyız Frank Çünkü hem ME, hem de DS harika satış ortalamaları tutturdu ve bahsettiğin hayran kitlesi, ikinci oyun için çoktan hazır |
|