10-25-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
True Games’Ten Mytheon

True Games ve Petroglyph işbirliği, biz oyunculara yeni bir oyun sunuyor Petroglyph ve True Game Interactive işbirliğiyle yakında piyasaya çıkacak multiplayer online aksiyon ve strateji oyunu Mytheon’un ilk resmi tanıtım videosu ve ekran görüntüleri yayınlandı Oyun hakkında kapsamlı içeriğe ve güncel haberlere yer veren yeni Mytheon internet sitesi de (www mytheongame com) kullanıma açıldı Mytheon’un 2010’un ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor
“Mytheon, gerçekten türünün ilk örneği ve insanlara bu büyüleyici antik dünyaya göz atma şansı verdiğimiz için çok heyecanlıyız ” diye söze başlıyor İş ve Ürün Geliştirme Direktörü Peter Cesario ve devam ediyor; “Antik Yunan, bu tür bir online oyun tecrübesi için gerçekten eşsiz bir dünya Üstelik Antik Yunan, oyun içinde keşfedeceğiniz çok sayıdaki mitolojiden sadece biri Bu tanıtım videosu, oyunculara Mytheon’da bulundukları sürece nelerle karşılaşacaklarını biraz olsun görme şansı veriyor ”
Tanıtım videosunun her bir karesi, oyun içi görüntülerden oluşuyor ve oyunculara Yunan Mitolojisi stilinde tasarlanmış etkileyici ve eşsiz bir ortam sunuyor Aynı zamanda bazı devasa mitolojik yaratıkların ve tanrıların da ilk kez göründüğü videoda karşımıza çıkan tanrılardan biri de kudretli Poseidon Oyuncular, dinamik üç boyutlu modellemelerin kullanıldığı bu etkileyici mitolojik dünyaya ve Hades gibi fantastik mekanlara göz atabilecek Tanıtım videosu, oyunun ana oynanış öğelerinden biri olan “Güç Taşları”nı da tanıtıyor Güç Taşları, sadık savaşçıları çağırmak, yıkıcı ve yok edici büyüler yapmak, devasa yaratıklarla savaşmak ve çok daha fazlası için kullanılabiliyor
“Mytheon’un kapılarını açtığımız ve oyunda yarattığımız üç boyutlu inanılmaz dünyayı herkese gösterdiğimiz için son derece mutluyuz ” diyor Petroglyph Games Genel Müdürü ve CEO’su Chuck Kroegel: “Tanıtım videosu, oyuncuların büyük bir merakla bekledikleri geniş haritaların yanı sıra son derece detaylı modellenen devasa yaratık ve yapıları çağırmakta kullanılan Güç Taşları büyüsünün eşsiz oyun dinamiğini gösteriyor İlerleyen aylarda Mytheon hakkında daha fazla bilgi vereceğiz ”
Mytheon, güç taşlarını biriktirmeye odaklanan ve ayrıca aksiyon ve strateji türlerinin en iyi öğelerini harmanlayan eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor Mytheon’da oyuncular; büyülere, yapılara ve yaratıklara çevirebildikleri Güç Taşları’nı kuşanarak efsanevi tanrılara meydan okuyacaklar Ayrıca bu taşları oyunun sürekli genişleyen online topluluğu içinde toplayabilir, işleyebilir, alıp satabilir, takas edebilir ve üç boyutlu büyüleyici bir mitolojik dünyada geçen epik savaşlar sırasında da kullanabilirler
|
|
|