|
|
Konu Araçları |
borderlands fallout 3 gibi sıkıcı olmayacak, gearbox |
Gearbox: &Quot;Borderlands, Fallout 3 Gibi Sıkıcı Olmayacak&Quot; |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gearbox: &Quot;Borderlands, Fallout 3 Gibi Sıkıcı Olmayacak&Quot;Gearbox başkanı Randy Pitchford, Borderlands'in çıkmasına sayılı günler kala açtı ağzını yumdu gözünü Fallout 3 gibi çoğunlukla FPS kamerasından oynanacak bir Aksiyon-RYO olan Borderlands'i, Gearbox'ın post-apokaliptik RYO'lara farklı bir yaklaşımı olarak merakla bekliyoruz Bu beklentinin farkında olan Pitchford, şu anda en büyük alternatif olarak gösterildikleri Bethesda'nın Fallout 3'üne sataşmadan edemedi "Borderlands kesinlikle Fallout 3'ten daha az sıkıcı bir oyun olacak Neden öyle oyunlar yaptıklarını anlayabiliyorum, ama neden bizim de aynı tipte yapmamız gerektiğinin düşünülmesini anlamıyorum" ; diyen Pitchford, "İçtenlikle inanıyorum ki böyle bir oyun, sadece diyalog ağaçlarına yüklenmek yerine daha aksiyona yönelik, daha iyi vuruş sistemleriyle çok daha iyi, eğlenceli hale gelecektir Borderlands'i oynadıklarında insanlar bunu hissedecek" diye bol keseden de iddia savurdu Başta Aksiyon RYO takipçileri olmak üzere oyun dünyasını saflara bölecek bir oyunla karşı karşıya olduğumuzu şimdi daha iyi anlıyoruz Bundan emin olmak içinse oyunun çıkış tarihi olan 20 Ekim tarihini beklememiz gerekecek |
|