![]() |
Kehanet Online - Yeni Türkçe Online Oyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kehanet Online - Yeni Türkçe Online Oyun![]() Arkadaşlar selam merhaba foruma ilgilimi çeken oyunlar neticesinde üye olma zahmetinde bulundum, kalıcı olmaya karar verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oynamak isteyenlere adres: Kehanet - Sihirli Anahtarlar - Ücretsiz Türkçe MMORPG Oyun bir sonraki konuda görüşürüz arkadaşlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kehanet Online - Yeni Türkçe Online OyunBen oynuyorum oyunun başında alfired var o sana görev veriyor onu yapıyorsun kaleden çıktığında karşına çıkacak verdiği görevleri yap sana küçük cim olmayı öğretecek çok basit oku görevleri yapabilirsin ben yine sana yardımcı olurum oyundaki adım Batty açık olduğumda arkadaş ekleye bilirsin ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kehanet Online - Yeni Türkçe Online Oyun![]() Ben oynuyorum oyunun başında alfired var o sana görev veriyor onu yapıyorsun kaleden çıktığında karşına çıkacak verdiği görevleri yap sana küçük cim olmayı öğretecek çok basit oku görevleri yapabilirsin ben yine sana yardımcı olurum oyundaki adım Batty açık olduğumda arkadaş ekleye bilirsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kehanet Online - Yeni Türkçe Online OyunBende zaman buldukça hep oyundayım toplulukları çok iyi cidden ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|