Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kehanet, online, oyun, türkçe, yeni

Kehanet Online - Yeni Türkçe Online Oyun

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar selam merhaba foruma ilgilimi çeken oyunlar neticesinde üye olma zahmetinde bulundum, kalıcı olmaya karar verdim Karar verirkende sizlere beğendiğim bir oyunun tanıtımını yapmak istedim, buda benim ilk konum Bu oyun Wolfteam'dan bildiğimiz Joygame tarafından geçtiğimiz günlrde çıktı Adı ise Kehanet online, bilmem duydunuz mu? PvP ile ilgilenenlerin beğeneceğini söyleyebilirim Sıkmayan savaş etkinlikleri oluyor, bununla beraber yeni olmasına karşı düzenlenen oyun içi etkinliklerde dahil Pvp'yi bir kenera bırakalım eşyalarınızı satmak için saatlerde oyunda kalıp hiç birşey yapmadan kalmanıza gerek kalmayacağınız müzayede sistemi var mesela bunun dışında oyunda meslek sahibi olabiliyorsunuz mesleklerinizle para kazanabiliyorsunuz Aynı zamanda lonca sisteminde de şu güzellik var; loncaların karargahları ve kazançları olabiliyor ayrıca loncalar da seviye atlayabiliyorlar Bunun gibi bir çok güzellik var oyunda Ben oynuyorum hayran kaldım arkadaşlar, oyundaki nickim z3p3tt0 bir gün karşılaşırsak hani bilin :P

oynamak isteyenlere adres: Kehanet - Sihirli Anahtarlar - Ücretsiz Türkçe MMORPG Oyun
bir sonraki konuda görüşürüz arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben oynuyorum oyunun başında alfired var o sana görev veriyor onu yapıyorsun kaleden çıktığında karşına çıkacak verdiği görevleri yap sana küçük cim olmayı öğretecek çok basit oku görevleri yapabilirsin ben yine sana yardımcı olurum oyundaki adım Batty açık olduğumda arkadaş ekleye bilirsin
http://wwwjoygamecom/kehanet/ Site adresi forumlarda da soranlar var cevaplar yazıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ben oynuyorum oyunun başında alfired var o sana görev veriyor onu yapıyorsun kaleden çıktığında karşına çıkacak verdiği görevleri yap sana küçük cim olmayı öğretecek çok basit oku görevleri yapabilirsin ben yine sana yardımcı olurum oyundaki adım Batty açık olduğumda arkadaş ekleye bilirsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Bende zaman buldukça hep oyundayım toplulukları çok iyi cidden Oyun içinde yardıma ihtiyaç duyduğumda birileri hemen yardımcı oluyo çok iyi valla Bide bu hile hurda işine çözüm bulmaları iyi olmuş Hile dediğin bi süre sonra sıkıyo valla oyunun ömründen yiyiyo

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com