Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyor, için, konami, pes, yardım

Konami Pes İçin Yardım Bekliyor

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Konami Pes İçin Yardım Bekliyor

Konami, Pro Evolution Soccer 2010’daki hatalarını telafi etmek istiyor Bu yıl FIFA 10 karşısında hezimet yaşayan ve büyük eleştiriler alan PES 2010, sonunda Konami’yi ve oyunun yapımcısı Shingo Takatsuka’yı harekete geçirdi Gelecek yıl rekabete yeniden dahil olmak isteyen Konami, oyunculardan detaylı birer rapor almak adına bir form sayfası hazırladı ve oyuncuların bu sayfa üzerinden oyunla ilgili geri dönüş yapmalarını istedi Eğer siz de PES serisine görüşlerinizle bir şeyler katabileceğinize inanıyorsanız, detaylı form sayfasına ulaşmak için tıklayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com