Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılmıyor, diskler, yerel

Yerel Diskler Açılmıyor

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yerel Diskler Açılmıyor

arkadaslar ben yerel disklerden herhangi birine tıkladığımda yani açmaya çalıştığımda program seç sayfası çıkıyor yani bilinmeyen bir şey olarak görülüyor yerel diskler ama bilgisayarıma girdiğimde oradan adres çubuğuna D: yazıyorum öylelikle giriyorum yani direkt giremiyorum sorun nedir ne yapmam gerek bi yazarsanız çok sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Yerel Diskler Açılmıyor

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yerel Diskler Açılmıyor

bu sorun ne zamandan beridir pcnızde acaba?

Alıntı Yaparak Cevapla

Yerel Diskler Açılmıyor

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yerel Diskler Açılmıyor

besim Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar ben yerel disklerden herhangi birine tıkladığımda yani açmaya çalıştığımda program seç sayfası çıkıyor yani bilinmeyen bir şey olarak görülüyor yerel diskler ama bilgisayarıma girdiğimde oradan adres çubuğuna D: yazıyorum öylelikle giriyorum yani direkt giremiyorum sorun nedir ne yapmam gerek bi yazarsanız çok sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler

Herhangi bir klasör açıkken Araçlar Klasör Seçenekleri(veya Denetim Masası Klasör Seçnekleri)'ni aç Görünüm Sekmesinde Gizle veya Sistem Dosyalarını Göster yazan yeri işaretle ve Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle yazan yerin önündeki işareti kaldır Uygula Tamam diyerek kapat Çift tıkladığında birlikte aç menüsünü çıkan HDD'ni aç ve içinde autoruninf dosyasını silip pcyi yeniden başlatınız

Kısaca gizli dosyaları gizliden çıkarınca c yada d de sorun varsa o diske girip autoruninf dosyasını siliniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Yerel Diskler Açılmıyor

Eski 10-25-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Yerel Diskler Açılmıyor

Allah razı olsun crysis, yaptım ve oldu peki o Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle yazan yanındaki işareti kaldırdım öyle mi kalcak onun yanında (önerilen) yazıyo ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com