![]() |
Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey ve Yapılışı ![]() ![]() Windows XP nin nimetleri arasında en önemlileri arasına Sistem Geri Yükleme giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme: Sistem Geri Yükleme XP deki sistem dosyalarında meydana gelen arızayı gidermek suretiyle geri yükleme noktasını belirlediğiniz zamana XP yi geri yükleme işlemidir ![]() Sistem Geri Yüklemenin Faydaları: Sistem geri yükleme sayesinde XP de yüklediğiniz program veya daha başka yaptığınız işlemler sonucunda XP düzgün çalışamaz hale geldiğinde ve çalışması nerdeyse durduğunda XP yi tekrar geri yüklemeyi aldığınız sorunsuz hale geri getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar: Sistem geri Yükleme çok faydalı bir işlem olmakla birlikte size yanlış kullanıldığında zararda verebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Noktası Oluşturma: Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme bu yolu izleyerek sistem geri yüklemeyi aktif hale getirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımı Önceki Bir Zamana Geri Yükle: Sistem geri yükleme noktasını oluşturduktan sonra XP arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() Son Geri Yüklememi Geri Al: Diyelimki Xp yi daha önceden belirlediğiniz geri yükleme noktasına geri yükledik ![]() ![]() ![]() ![]() Aldığınız Sistem Geri Yükleme Noktalarının Silinmesi: Bu işlemi yapmak oldukça basittir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli Noktalar (özet): * Günde sadece 1 tane sistem geri yükleme noktası oluşturunuz ve bunu hergün yapınız ![]() * Sistem geri yükleme noktası aldıktan sonra yüklediğiniz programlar varsa sistem geri yükleme yaptığınızda programlar silinir ![]() * Sistem geri yükleme can simidi gibidir ![]() ![]() * Veri kaybı yaşamamak için verilerinizi yedeklemeyi unutmayın ![]() * Sabit diskinizde yer kaybını önlemek için eski sistem geri yükleme noktalarını yukarıda anlattığım gibi sık sık temizleyiniz ![]() Şimdi Sırada Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır Resimli Anlatımı ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım] Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey ve Yapılışı ![]() ![]() Windows XP nin nimetleri arasında en önemlileri arasına Sistem Geri Yükleme giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme: Sistem Geri Yükleme XP deki sistem dosyalarında meydana gelen arızayı gidermek suretiyle geri yükleme noktasını belirlediğiniz zamana XP yi geri yükleme işlemidir ![]() Sistem Geri Yüklemenin Faydaları: Sistem geri yükleme sayesinde XP de yüklediğiniz program veya daha başka yaptığınız işlemler sonucunda XP düzgün çalışamaz hale geldiğinde ve çalışması nerdeyse durduğunda XP yi tekrar geri yüklemeyi aldığınız sorunsuz hale geri getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar: Sistem geri Yükleme çok faydalı bir işlem olmakla birlikte size yanlış kullanıldığında zararda verebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Noktası Oluşturma: Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme bu yolu izleyerek sistem geri yüklemeyi aktif hale getirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımı Önceki Bir Zamana Geri Yükle: Sistem geri yükleme noktasını oluşturduktan sonra XP arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() Son Geri Yüklememi Geri Al: Diyelimki Xp yi daha önceden belirlediğiniz geri yükleme noktasına geri yükledik ![]() ![]() ![]() ![]() Aldığınız Sistem Geri Yükleme Noktalarının Silinmesi: Bu işlemi yapmak oldukça basittir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli Noktalar (özet): * Günde sadece 1 tane sistem geri yükleme noktası oluşturunuz ve bunu hergün yapınız ![]() * Sistem geri yükleme noktası aldıktan sonra yüklediğiniz programlar varsa sistem geri yükleme yaptığınızda programlar silinir ![]() * Sistem geri yükleme can simidi gibidir ![]() ![]() * Veri kaybı yaşamamak için verilerinizi yedeklemeyi unutmayın ![]() * Sabit diskinizde yer kaybını önlemek için eski sistem geri yükleme noktalarını yukarıda anlattığım gibi sık sık temizleyiniz ![]() Şimdi Sırada Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır Resimli Anlatımı ![]() ![]() Not:Anlatımlar Kendi Anlatımlarımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım] Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey ve Yapılışı ![]() ![]() Windows XP nin nimetleri arasında en önemlileri arasına Sistem Geri Yükleme giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme: Sistem Geri Yükleme XP deki sistem dosyalarında meydana gelen arızayı gidermek suretiyle geri yükleme noktasını belirlediğiniz zamana XP yi geri yükleme işlemidir ![]() Sistem Geri Yüklemenin Faydaları: Sistem geri yükleme sayesinde XP de yüklediğiniz program veya daha başka yaptığınız işlemler sonucunda XP düzgün çalışamaz hale geldiğinde ve çalışması nerdeyse durduğunda XP yi tekrar geri yüklemeyi aldığınız sorunsuz hale geri getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar: Sistem geri Yükleme çok faydalı bir işlem olmakla birlikte size yanlış kullanıldığında zararda verebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Noktası Oluşturma: Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme bu yolu izleyerek sistem geri yüklemeyi aktif hale getirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımı Önceki Bir Zamana Geri Yükle: Sistem geri yükleme noktasını oluşturduktan sonra XP arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() Son Geri Yüklememi Geri Al: Diyelimki Xp yi daha önceden belirlediğiniz geri yükleme noktasına geri yükledik ![]() ![]() ![]() ![]() Aldığınız Sistem Geri Yükleme Noktalarının Silinmesi: Bu işlemi yapmak oldukça basittir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli Noktalar (özet): * Günde sadece 1 tane sistem geri yükleme noktası oluşturunuz ve bunu hergün yapınız ![]() * Sistem geri yükleme noktası aldıktan sonra yüklediğiniz programlar varsa sistem geri yükleme yaptığınızda programlar silinir ![]() * Sistem geri yükleme can simidi gibidir ![]() ![]() * Veri kaybı yaşamamak için verilerinizi yedeklemeyi unutmayın ![]() * Sabit diskinizde yer kaybını önlemek için eski sistem geri yükleme noktalarını yukarıda anlattığım gibi sık sık temizleyiniz ![]() Şimdi Sırada Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır Resimli Anlatımı ![]() ![]() Not:Anlatımlar Kendi Anlatımlarımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım] Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey ve Yapılışı ![]() ![]() Windows XP nin nimetleri arasında en önemlileri arasına Sistem Geri Yükleme giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme: Sistem Geri Yükleme XP deki sistem dosyalarında meydana gelen arızayı gidermek suretiyle geri yükleme noktasını belirlediğiniz zamana XP yi geri yükleme işlemidir ![]() Sistem Geri Yüklemenin Faydaları: Sistem geri yükleme sayesinde XP de yüklediğiniz program veya daha başka yaptığınız işlemler sonucunda XP düzgün çalışamaz hale geldiğinde ve çalışması nerdeyse durduğunda XP yi tekrar geri yüklemeyi aldığınız sorunsuz hale geri getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar: Sistem geri Yükleme çok faydalı bir işlem olmakla birlikte size yanlış kullanıldığında zararda verebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sistem Geri Yükleme Noktası Oluşturma: Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme bu yolu izleyerek sistem geri yüklemeyi aktif hale getirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımı Önceki Bir Zamana Geri Yükle: Sistem geri yükleme noktasını oluşturduktan sonra XP arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() Son Geri Yüklememi Geri Al: Diyelimki Xp yi daha önceden belirlediğiniz geri yükleme noktasına geri yükledik ![]() ![]() ![]() ![]() Aldığınız Sistem Geri Yükleme Noktalarının Silinmesi: Bu işlemi yapmak oldukça basittir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli Noktalar (özet): * Günde sadece 1 tane sistem geri yükleme noktası oluşturunuz ve bunu hergün yapınız ![]() * Sistem geri yükleme noktası aldıktan sonra yüklediğiniz programlar varsa sistem geri yükleme yaptığınızda programlar silinir ![]() * Sistem geri yükleme can simidi gibidir ![]() ![]() * Veri kaybı yaşamamak için verilerinizi yedeklemeyi unutmayın ![]() * Sabit diskinizde yer kaybını önlemek için eski sistem geri yükleme noktalarını yukarıda anlattığım gibi sık sık temizleyiniz ![]() Şimdi Sırada Sistem Geri Yükleme Nasıl Yapılır Resimli Anlatımı ![]() ![]() Not:Anlatımlar Kendi Anlatımlarımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]sitemimizde bi sorun var virüs veya sistem hatısı veriyo geri bi tarihe alarak sistemizi sorunsuz hale getirdik peki ileri tarihte kalan virüz veya sistem hatısı verdiği tarih otomatik siliniyormu yoksa bilgisayarda kalıyormu cvp verirseniz çok sevnirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]Virüsün türüne bağlı, windovsun klasörüne girmiş ise kalır onu ancak derin bir temizleme ile silersiniz, ama program fileste ise silineceğini sanıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]anlatmak istedğim bilgisayara geri yükleme yaptıktan sonra ileri tarihteki yüklemeleri siliyormuonu demek istedim kardeş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]Evet sistem geri yüklediğn tarihe gidiyorsunuz fakat döndüğünüz tarihten sonra yüklediğiniz programlar silinmez sadece silinen klasör,programlar,ayarlar vb geri gelirBilgi kaybı olmazAyrıca virüsten geri yüklemeyle kurtulma ihtimaliniz düşüktür mutlaka bir şekilde tekrar kontrolü eline alır iyi bir tarayıcı yada antivirüsle güvenli modda tarama yapın ve Ayriyeten spyware silicileri indirin (Örn:Combofix) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]anladım teşekür etim kardeş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]kaybolmaz ama 2 ay öncesine yüklemek büyük risk,bilgisayarın karasız kalıp çökmesine neden olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]tşk edirim kardeş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sistem Geri Yükleme Hakkında Herşey Ve Yapılışı [Resimli Anlatım]Bana sorarsan hem aldığı ödüller hemde kullanıcısı olarak; şu an lider antivirüs ve en hızlı çalışıp en az ram den yiyen Eset nod 32 yi tavsiye ederimbaşlarda biraz alışmak sorun oluyor ama alışınca varlığı yokluğu belli olmuyor |
![]() |
![]() |
|