![]() |
Windows Xp Nin Anlamını Hiç Merak Ettinizmi İşte Buyrun!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Xp Nin Anlamını Hiç Merak Ettinizmi İşte Buyrun!!!windows xp nin anlamını hiç merak ettinizmi işte buyrun!!! Mesih'in 2000'li yıllarda geri dönmesini bekleyen yalnızca Vatikan değilmiş ![]() ![]() Microsoft'un 2001 yılında piyasaya sürdüğü ve hâlen en yaygın kullanılan işletim sistemi Windows XP'deki "xp" Eski Yunanca'da "Mesih" anlamına geliyor ![]() KURTARICI WİNDOWS! Microsoft, 2001 yılında piyasaya çıkardığı işletim sistemine İngilizce'de "deneyim" anlamına gelen "experience"ın kısaltması olarak lanse ettiği "XP" adını verdi ![]() Windows XP'deki "xp" aslında İncillerin de kaleme alındığı dil olan Eski Yunanca da Christ'ın, yani Mesih'in kısaltması ![]() "Windows xp" kullanıcıları olarak hepimiz, adında Mesih olan bir işletim sistemindeyiz yani ![]() HIRİSTİYANLIĞIN SEMBOLLERİNDEN Eski Yunanca'da "x" harfi "khi", "ro" olarak okuna "p" harfi ise "re" sesine tekabül eder ![]() ![]() ![]() MİCROSOFT DA BİGANE KALMAMIŞ! Öyle anlaşılıyor ki Microsoft 2000'li yılların Hıristiyan alemi üzerinde oluşturduğu etkinin dışında kalmamış, son işletim sistemi modeline Hazreti İsa'yı kasteden "Mesih" adını takmış ![]() ![]() "HAÇLI SEFERİ"NE WİNDOWS DA KATILDI Aslında, 2000'li yıllar Batı'da Hıristiyanlığın etkin konumunu başka vesilelerle de gösterdi ![]() ![]() ![]() ![]() Microsoft gibi, Amerikan ve dünya ekonomisinin bir devinin de bu "haçlı ruhunun" kıyısında kalmayacağını, onu sahipleneceğini düşünmek akla aykırı değil Dünyada "üç" grup insan var: Bir şeyi yapan ve yaratan "küçük" bir seçilmiş grup ![]() Bir şeyin yapılmasını seyreden "büyükçe" bir grup ![]() Ne olup bittiğini bilmeden yaşayan "muazzam" bir kalabalık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Xp Nin Anlamını Hiç Merak Ettinizmi İşte Buyrun!!!sEVGİLİ KARDEŞİM SÖYLEDİKLERİNİN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM ![]() DOĞRU BİLE OLSA ÖNEMŞİ DEĞİL ![]() KEŞKE HZ ![]() ![]() ZİRA O GELDİĞİ ZAMAN YÜCE ÖNDERİMİZ HZ ![]() İSLAMA DAVET YAPACAK ![]() O ZAMAN BU GÜNKÜ HRİSTİYANLARIN HALİNİ GÖRMEK LAZIM DOĞRUSU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows Xp Nin Anlamını Hiç Merak Ettinizmi İşte Buyrun!!!Mesajınızın bu konuyla alakasını anlamadım ama şu linklere göz atarsanız sevinirim http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|