Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ismi, kullanıcı, silinir

Xp Kullanıcı İsmi Nasıl Silinir

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Xp Kullanıcı İsmi Nasıl Silinir

Kullanıcı hesabı silme ve administrator hesabını silme ve administrator hesabı ve kullanıcı silme ve administrator hesabı silme ve yönetici hesabını silme ve xp kullanıcı hesabı silme ve kullanıcı hesabı kaldırma ve administrator silme ve administrator hesabı kapatma

Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları yolu ile administrator hesapları silinemiyor Bu sorun benim başıma da geldi Bende internette ufak bir araştırma yaptım Ve işte şöyle bir sonuç buldum :

“Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları” yeri değil de bu sistemdeki kullanıcıları hatta “administrator” hesabını bile gösterir Peki bu yere nasıl ulaşırız diye soracak olursanız “Başlat > Çalıştır” yolunu izleyerek lusrmgrmsc komutunu yazın ve “Tamam” butonuna basın

XP de Administrator Hesabını Silme - Kesin Çözüm

Buradan da “Users” klasörüne girin ve istediğiniz kullanıcı hesabı sağ tık yapıp silebilirsiniz Hesabı veya hesapları sildikten sonra da bilgisayarınızı yeniden başlatıp “Administrator” hesabı ile giriş yapın Ardından “C:Documents and Settings” yolunu izleyip sildiğiniz kullanıcı hesap adı neyse o addaki klasörü de siliniz

Kullanıcı hesabını silme ve kullanıcı hesapları silme ve xp kullanıcı hesabı denetimi ve yönetici hesabı silme ve kullanıcı hesabını kaldırma ve admin hesabı silme ve kullanıcı hesap silme ve xp de kullanıcı hesabı silme ve windows xp kullanıcı hesabı silme ve pc kullanıcı hesabı silme

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com