![]() |
Bebek Bakimi-resimli Anlatım |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Bebek Bakimi-resimli AnlatımBebeklere masaj nasıl yapılır? Banyoda nelere dikkat etmeli? Nefes almayan ve boğulan bir bebeğe nasıl ilk yardım uygulanır? Tüm bu soruların cevapları ve fazlası
![]() ![]() BEBEK MASAJI Masaja Başlarken Bebek masajı rahatlatıcı, eğlenceli olduğu kadar onunla ilişki kurmak için biçilmez bir kaftandır ![]() ![]() ![]() Elinize yenebilir yağlardan örneğin zeytinyağı ya da tatlı badem yağından ılık ellerinize birkaç damla damlatın ve bebeğin ayak tabanlarında başlayın ![]() ![]() Bebeğin ayaklarına doğru uzun yumuşak okşamalarla devam edin ![]() ![]() ![]() Vücut masajı Bebeğin omuzlarında başlayarak yumuşak harekelerle göğsüne doğru inerek masajınıza başlayın ![]() Kollara omuzlardan dirseklere doğru masaj uygulayın ![]() ![]() ![]() Eğer bebeğin karnı yumuşaksa (sert ve dolu değilse) göbeğin etrafında saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yapın ![]() Yüz ve sırt masajı Bebeğin yüzüne masaj yapmak için parmak uçlarınızı kullanın ![]() ![]() Eğer bebek ön tarafına yaptığınız masajdan sonra rahatlamışsa, onu karnı üstüne çevirin ve uzun ve yumuşak hareketlere kafasından topuklarına doğru masaj yapın ![]() Sakin olun ve eğer bebek rahatsız olduysa ya da hoşlanmıyorsa masajı durdurun ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|