Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ata, ekran, koruyucu

Ata Ekran Koruyucu

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ata Ekran Koruyucu

Atamızı Anıyoruz (Müzikli)

Atamızı Anıyoruz (Müzikli)

Tanıtım:

Ulu önder Atatürk'ün resimlerini müzikle birlikte sunan çok güzel bir ekran koruyucu

Boyut : 296 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Hava Kuvvetleri Komutanlığı

http://wwwhvkkmiltr/PageSub/CokluI_ANIYORUZzip

Alıntı Yaparak Cevapla

Ata Ekran Koruyucu

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ata Ekran Koruyucu

Atatürk Ekran Koruyucusu
Sürüm : 30
Boyut : 658 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

Tanıtım:
Atatürk Ekran Koruyucusunu ücretsiz olarak bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz Atatürk resmi ve 3 Boyutlu Türk Bayrağının animasyonundan oluşur Bir kültür hizmeti olarak tasarlanmıştır, hiç bir ücret ödemeniz gerekmez Herhangi bir spyware içermez

Nur Karlıca Iverson tarafından 2005 yılında Cumhuriyetin 82 yılını kutlamak amacıyla orjinal olarak tasarlanmıştır

İNDİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Ata Ekran Koruyucu

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ata Ekran Koruyucu

paylaşm içn çhok tşşkrler

Alıntı Yaparak Cevapla

Ata Ekran Koruyucu

Eski 10-25-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Ata Ekran Koruyucu

ATA Ekran Koruyucu

Atatürk'ün gölge tasarımıyla hazırlanmış bir ekran koruyucu programıdır

İndirdiğiniz Ataexe programını bir kere çalıştırmanız yeterlidir Program otomatik olarak kendisini varsayılan ekran koruyucu yapacak ve ekranı 10 dk süre zarfı içinde kullanmadığınızda devreye girecektir

Sürüm : 1032 Boyut : 232 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Asoza Yazılım

http://wwwasozacom/indir/ataexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com