![]() |
Adobe Photoshop Cs3 Extended |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adobe Photoshop Cs3 ExtendedAdobe Photoshop CS3 Extended Sürüm : 10 Boyut : 463 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP/Vista Üretici Firma : Adobe Adobe Photoshop CS güncellendi ![]() ![]() Adobe firması dijital fotoğrafçılığın gelişimini göz önünde bulundurarak dijital fotoğraf düzenlemeleriyle ilgili seçenekleri eklemiş yazılıma ![]() ![]() ![]() ![]() Dijital fotoğraf makinelerinde noise (kirlilik) olarak adlandırılan olumsuzluk özellikle az ışıklı ortamlar ve gece çekimlerinde kaçınılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resim düzenleme yazılımları içinde bir standart haline gelen kırmızı göz giderme aracı da Photoshop’un yeni sürümüne eklenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Photoshop aracılığıyla yapabilecekleriniz hayal dünyanız ile sınırlı ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Adobe Photoshop Cs3 Extended |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adobe Photoshop Cs3 ExtendedAdobe Photoshop CS3 Extended 10 Tanıtım: Adobe Photoshop CS güncellendi ![]() ![]() Adobe firması dijital fotoğrafçılığın gelişimini göz önünde bulundurarak dijital fotoğraf düzenlemeleriyle ilgili seçenekleri eklemiş yazılıma ![]() ![]() ![]() ![]() Dijital fotoğraf makinelerinde noise (kirlilik) olarak adlandırılan olumsuzluk özellikle az ışıklı ortamlar ve gece çekimlerinde kaçınılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resim düzenleme yazılımları içinde bir standart haline gelen kırmızı göz giderme aracı da Photoshop’un yeni sürümüne eklenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Photoshop aracılığıyla yapabilecekleriniz hayal dünyanız ile sınırlı ![]() ![]() ![]() Önemli Not:İndirme işlemi otomatik olarak başlamazsa, açılan sayfada 'Click to Download' yazan bağlantıya tıklayınız ![]() Sürüm : 10 Boyut : 463 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP/Vista Üretici Firma : Adobe http://lfiles3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|