Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aracıdır, iclean, kötü, niyetli, program, temizleme, ücretsiz

İclean Ücretsiz Bir Kötü Niyetli Program Temizleme Aracıdır

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

iClean
iClean ücretsiz bir kötü niyetli program temizleme aracıdır

Clean ücretsiz bir kötü niyetli program temizleme aracıdır program ayrıca bazı "rootkit"leri de algılayıp temizleyebilmektedir Etkileşimli yapısı ile sisteminizi anlık olarak denetleyebilmekte ve sistem üzerinde gerçekleşmekte olan her işlemi kategoriler halinde gösterebilmektedir Kötü niyetli programların bulaşabileceği ya da "rootkit"lerin gizlenebileceği her alanı ayrıntılı biçimde incelemekte ve size elde ettiği tüm bilgileri sunmaktadır programın inceleme yaptığı alanlar; sistem üzerinde etkin biçimde çalışan uygulamalar yani işlemler, Windows işletim sisteminin ya da kullanmış olduğunuz 3 parti programların sunmuş olduğu hizmetler, Windows kök dosyalarının kayıtlarının tutulduğu kayıt defteri ve sistem açılışında kendiliğinden çalışmaya başlayan sistem açılış uygulamalarıdır Tüm bu alanlarda çalışan işlemleri size göstererek temizlemenize ve işlem sonlandırmanıza olanak tanıyan program kesinlikle güvenlik ve sistem bilgisi yüksek olan tecrübeli kullanıcılar tarafından kullanılmalıdır Boyutu oldukça küçük olan araç Vista işletim sisteminde de çalışabilmektedir

Boyut : 462 Kb Dili : Ingilizce Versiyon : 100132 Platform : Windows (Tümü) Lisans : Ücretsiz (Freeware) Üretici : MooSoft Development

http://wwwmoosoftcom/iclean/icleanexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

iClean 100135

iClean ücretsiz bir kötü niyetli yazılım temizleme aracıdır Yazılım ayrıca bazı "rootkit"leri de algılayıp temizleyebilmektedir Etkileşimli yapısı ile sisteminizi anlık olarak denetleyebilmekte ve sistem üzerinde gerçekleşmekte olan her işlemi kategoriler halinde gösterebilmektedir Kötü niyetli yazılımların bulaşabileceği ya da "rootkit"lerin gizlenebileceği her alanı ayrıntılı biçimde incelemekte ve size elde ettiği tüm bilgileri sunmaktadır

Yazılımın inceleme yaptığı alanlar; sistem üzerinde etkin biçimde çalışan uygulamalar yani işlemler, Windows işletim sisteminin ya da kullanmış olduğunuz 3 parti yazılımların sunmuş olduğu hizmetler, Windows kök dosyalarının kayıtlarının tutulduğu kayıt defteri ve sistem açılışında kendiliğinden çalışmaya başlayan sistem açılış uygulamalarıdır Tüm bu alanlarda çalışan işlemleri size göstererek temizlemenize ve işlem sonlandırmanıza imkan tanıyan yazılım mutlaka güvenlik ve sistem bilgisi yüksek olan tecrübeli kullanıcılar tarafından kullanılmalıdır Boyutu oldukça küçük olan araç Vista işletim sisteminde de çalışabilmektedir

Sürüm : 100135 Boyut : 463 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : MooSoft Development

http://wwwmoosoftcom/iclean/icleanexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com