Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
000, pro, zonealarm

Zonealarm Pro 8.0.059.000

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ZoneAlarm Pro 80059000

ZoneAlarm Pro, dünyanın en popüler güvenlik duvarı (firewall) yazılımıdır ZoneAlarm, internette güvenliğinizden sorumludur Ziyaret ettiğiniz web sitelerini, kullandığınız programları ve internet trafiğini her zaman denetler MSN Messenger, ICQ, Internet Explorer vb programları açtığınızda ZoneAlarm Pro programların erişmek istedikleri IP adresi ve portu size bildirir Akabinde karşınıza Allow veya Deny seçeneklerinden birisini seçmeniz gerekmektedir "Allow" seçeneği programın/uygulamanın çalışmasına izin verirken, "Deny" seçeneği programın/uygulamanın çalışmasını engeller Korsan (hacker) saldırılarından sizi koruyan ZoneAlarm Pro, saldırı yapanın IP adresini ve portunu size bildirir Programda, çerez (cookie) kontrolü de mevcuttur Programın sihirbazı ve adım adım işlem yapabilme kullanımını kolaylaştırıyor Çevrimiçi koruma sağlayan en iyi program olan ZoneAlarm Pro'yu mutlaka denemelisiniz

ZoneAlarm Pro'nun, ZoneAlarm'dan Artıları

Üç kat defans sağlayan güvenlik duvarı (firewall)

Anti-Spyware

Kimlik hırsızlığına karşı gizli koruma

E-posta güvenliği

Otomatik telsiz (wireless) güvenliği

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler

Üç kat defans sağlayan güvenlik duvarı (firewall) eklenmiştir

Spyware ve adware gibi zararlı programları tespit etmesi ve kaldırması için Anti-Spyware eklenmiştir

Can sıkıcı pop-up reklam pencerelerini engelleme özelliği eklenmiştir

Artık e-posta güvenliğiniz de sağlanacaktır

Programın lisanslı sürümü 4995$'dır

Sürüm : 80059000 Boyut : 257 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 15 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/XP Üretici Firma : Zone Labs

http://downloadzonealarmcom/bin/fr059_000_enexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ZoneAlarm Antispyware 70470 - indir download yükle

ZONEALARM ANTI-SPYWARE

GÜVENLİK DUVARI KORUMASI
Spy Site Blocking özelliği sayesinde spyware dağıtan sitelere yanlışlıkla girmenizi önler, bu tür sitelerden spyware bulaşmasını da engeller
Spyware tarama işlevi sayesinde bilgisayarınızdaki spyware’leri otomatik olarak bulur

SPYWARE’LERİ ENGELLER VE SİLER
Tehditleri sürekli siler, çekirdek düzeyine yerleşen silinmesi zor spyware’leri bile siler
ZoneAlarm Anti-Spyware, bilgisayarınızı korumak için en ileri düzey çok katmanlı ve güvenlik duvarı esaslı koruma ürünüdür İnternet’in en tehlikeli tehditlerini bilgisayarınıza girmelerinden önce saptar, inceler ve siler
ZoneAlarm Anti-Spyware, spyware’lerin bilgisayarınıza girmesini engeller, bilgisayarınızda bulunan spyware’leri siler ve tehlikeli sitelere karşı ekstra koruma sağlar
1 YIL SÜREYLE ÜCRETSİZ YÜKSELTİM
* Diğer bilgisayar koruma programları sadece ücretsiz veritabanı güncellemeleri sunmaktadır ZoneAlarm Anti-Spyware ise 1 yıl süreyle Vista uyumu dahil ücretsiz yükseltim sunmaktadır

Program İçin Neler Gerekli?: Windows 2000/XP

İngilizce
1990 MB
SHAREWARE/Deneme
Üretici Firma : Zone Labs

Download : İndir

http://downloadzonealarmcom/bin/fr470_000_enexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ZoneAlarm Security Suite

Üreticinin Açıklaması :
ZoneAlarm İnternet Güvenlik Paketi En geniş kapsamlı İnternet güvenlik paketi

İçindekiler:
Virüs önleme programı
Spyware önleme programı
Ağ ve program güvenlik duvarı
Kimlik bilgileri hırsızlığına karşı koruma programı
Ebeveyn denetim programı
Spam önleme programı
Kolayca kurulabilir ve kullanılabilir
ZoneAlarm İnternet Güvenlik Paketi
En geniş kapsamlı İnternet güvenlik paketi
KİMLİK BİLGİLERİNİZİ VE HESAPLARINIZI İNTERNET KORSANLARINA VE HIRSIZLARINA KARŞI KORUR
ZoneAlarm Internet Security Suite, bilgisayarınızdan çıkan ve bilgisayarınıza gelen tüm iletişimleri denetleyerek her türlü tehdidi önler
Spyware ve virüsleri temizler, bilgisayarınıza girmelerini de engeller
Yeni Identity Theft Protection Center (Kimlik Bilgilerini Hırsızlığa Karşı Koruma Merkezi) işlevi sayesinde bilgisayarınızda, İnternet?te ve gerçek dünyada bulunan bulunan kişisel bilgilerinizi korur
Spam önleme, phishing önleme, reklam engelleme, IM koruma, ebeveyn denetimi ve kişisel bilgi koruma katmanları ile tam kapsamlı koruma sağlar
ÖNLEYİCİ GÜVENLİK DUVARI KORUMA PROGRAMI
ZoneAlarm Internet Security Suite güvenlik paketi, en ileri düzey çok katmanlı koruma ve güvenlik paketidir
Ağ ve program güvenlik duvarı, internet saldırganları tarafından görülemez
Operating System Firewall (İşletim Sistemi Güvenlik Duvarı - OSFirewall) özelliği sayesinde bilgisayarınızın işletim sistemini çekirdeğine kadar korur
Otomatik ağ saptama özelliği sayesinde tüm kablosuz ve kablolu ağları İnternet tehditlerine karşı korur
KOLAY KURULUM VE KULLANIM
ZoneAlarm Internet Security Suite güvenlik paketi kolayca kurulabilir ve kullanılabilir, menüsünü gereksinimlerinize göre ayarlayabilirsiniz
İçindeki hazır güvenlik ayarları sayesinde kurduğunuz anda korumaya başlar
Otomatik Ağ Saptama, Kablosuz Ağ Desteği ve Otomatik VPN Konfigürasyonu özellikleri sayesinde kolayca kurulabilir

http://downloadzonelabscom/bin/free/1043_zl/zaSuiteSetup_70_334_000_enexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

bu güzel paylaşımlar için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com