Winsysclean 2008 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Winsysclean 2008WinSysClean 2008 8 0 Build 2678WinSysClean, Windows'un içinde kaybolmuş, hasar görmüş ya da hata yapılmış bütün verileri bulup problemleri giderebilen bir yazılım Bu yazılım sayesinde bütün verilerinizi düzenleyebilir ve işletim sisteminizin daha iyi bir performans ile çalışmasınız sağlayabilirsiniz Bütün işlemleri otamatik olarak yapabilen bu yazılım, işletim sisteminizdeki bütün bölümleri tarayarak hataları ortaya çıkarıyor ve düzenliyor![]() WinSysClean'in Özellikleri : Kaybolmuş hafıza alanı Hafızanın içinde kaybolmuş veriler Kaybolmuş ağ ve internet bağlantıları (fatal error) : açıklanamayan genel koruma hataları ve tehlikeli hatalar Virüsler Bellek hataları Nedensiz bir şekilde kaynaklanan (restart) yeniden başlatmalar Anahtar girdileri Windows'un olan taramaları ![]() Programın tam sürümü 39 00$'dır![]() Not : Program, Windows 2000/XP/2003 Server işletim sistemleriyle uyumludur Sürüm : 8 0 Build 2678 Boyut : 8 36 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows XP/Vista Üretici Firma : Ultimate Systemftp://ftp volftp tiscali it/pub/pc/w![]() ![]() v800_trial zip |
|
Winsysclean 2008 |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Winsysclean 2008WinSysClean 2008 8 08 Build 2846WinSysClean, Windows'un içinde kaybolmuş, hasar görmüş ya da hata yapılmış bütün verileri bulup problemleri giderebilen bir yazılım Bu yazılım sayesinde bütün verilerinizi düzenleyebilir ve işletim sisteminizin daha iyi bir performans ile çalışmasınız sağlayabilirsiniz Bütün işlemleri otamatik olarak yapabilen bu yazılım, işletim sisteminizdeki bütün bölümleri tarayarak hataları ortaya çıkarıyor ve düzenliyor![]() WinSysClean'in Özellikleri : Kaybolmuş hafıza alanı Hafızanın içinde kaybolmuş veriler Kaybolmuş ağ ve internet bağlantıları (fatal error) : açıklanamayan genel koruma hataları ve tehlikeli hatalar Virüsler Bellek hataları Nedensiz bir şekilde kaynaklanan (restart) yeniden başlatmalar Anahtar girdileri Windows'un olan taramaları ![]() Programın tam sürümü 39 00$'dır Sürüm : 8 08 Build 2846 Boyut : 8 54 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2003/XP/Vista Üretici Firma : Ultimate Systemftp://majorgeeks mirror internode on![]() ![]() v808_trial zip |
|
Winsysclean 2008 |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Winsysclean 2008WinSysClean 2009 WinSysClean'in Özellikleri : # Kaybolmuş hafıza alanı # Hafızanın içinde kaybolmuş veriler # Kaybolmuş ağ ve internet bağlantıları # (fatal error) : açıklanamayan genel koruma hataları ve tehlikeli hatalar # Virüsler # Bellek hataları # Nedensiz bir şekilde kaynaklanan (restart) yeniden başlatmalar # Anahtar girdileri # Windows'un olan taramaları ![]() Programın tam sürümü 39 00$'dırSürüm : 9 10 Build 3195Boyut : 10 8 MbKullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma :Ultimate System http://dl usro net/Products/Trial/wsc2009v910_trial zip |
|
|
|