![]() |
İnternet Üzerine Telefon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonslm arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simdiden tesekkürler ![]() insallah yardim edebilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine TelefonTürkiye'den olmadığı kesin Türk telekoma gidip orada gerekli kişilerle görüşürseniz sorununuzu çözebilirler nerede oturduğunu falan öğrenebilirsinizsizden isteyecekleri en fazla 1 dilekçe olurSorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyleİyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonsaol börtecine cevabin icin ama ben suan yurtdisindayim,almanyadayim,baska bi cözüm yokmu acaba? mesela bi program sana bu telin nerde oldugunu gösteren?! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonhsin saol cevabin icin indirdim programi ama numarayi girdigimde hic bisey olmuor ama akliniza baska fikirler gelirse ltfn yazin (= |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine TelefonEn iyisi Türk telekomdan yardım istemekAlmanyada olabilirsiniz ama Türk Telekom'un da bir telefon numarası var :P +90 212 444 1 444 bence Telekom daha iyi bilgi verecektir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonnişey sorcem internet üzerinden derken mesela ben internetten babamın telefonunu arıyorum o gibi bişeymi? yada babam benim pcyi arıyor öylemi öyleyse nasıl oluyor program falan gerekiyormu bişey yazzarmısınız? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonyok sen babani internet üzerine ariyon ya öle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonpeki nasıl oluyor arama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine Telefonnasil yani? bi insan beni olur olmaz zamanlarda internet üzerine ev telefonumdan ariyo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Üzerine TelefonBulgaristan gacılarıdır arkadaş sesini beğenmemiştir |
![]() |
![]() |
|