|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çeviricisi, format, free, managervideo, studio |
![]() |
Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Free Studio Manager(Video format çeviricisi)Üstelik ücretsiz ![]() Video format çevirisindeki en kaliteli programı sizinle paylaşmak istiyorum ![]() ![]() Bu programda yok yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programın içinde şu an youtube 'den video indirme özelliği aktif durumda yani içerisinde mevcut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı çeviri programları dönüştürürken kendi reklamınıda yerleştirir videonuza bu programda reklam derde son Program tamamiyle ÜCRETSİZ Program hakkında yapamadığınız birşey olursa sorularınızı bekliyorum ![]() ![]() Saygılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veya burdan İNDİR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Free Studio Manager(Video format çeviricisi) için siteye üye oldum ![]() Bir sürü program denedim randıman alamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Tepkiniz hoşmuş ama bence birşeyleri yapamadığımızdandır, ilk link çalışmiyor ikincisi çalışıyor, programı kullanabilmek önemli, bende bu programı kullanıyorum indirdiğinde program boş zaten, yüklemek ve kullanmak istediğin programlar sayfada açılıyor, tek tıkla programın içine yükleniyor Kullanmasını bilene harika bir program resimde gördüğün o linkleri programı kurduktan sonra tek tek tıkla, bundan daha geniş ve rahat program varsa banada öner bende indireyim Teşekkurler tepkiniz için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Nazik uyarınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Video boyutunu görüntü bozmadan düşürmek isteyen arkadaşlara (AMAN HAA) uyarı notumdur: İnternette bir sürü convert programı var ama hiç birisi uzun bir deneyimden sonra anladım ki elde olan görüntünün aslına zarar vermeden yani görüntüyü bozmadan boyutunu düşüremiyor (Zip'lemekten bahsetmiyorum) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Win Movie Makerde hazırladığım dosyanın boyutu 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısaca Windows'da edindiğiniz kaliteli bir Movi Maker işlemi bırakın öyle kendi DATA'sında kalsın ve bu şekilde internet ortamında paylaşın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli olan elimizdeki video görüntüsünün hacmini görüntüden taviz vermeden kısaltmak ise ben derim ki gene en iyisi Windows'un movie maker da düzenlenen video görüntüsüdür ![]() Zira hepsi boyut düşürüyorum diye ortaya çıkmasına rağmen görüntüyü bozmadan bu işlemi yapamıyor ![]() ![]() ![]() Dosyanızı daha da düşürerek kaliteyi bozmak istemez iseniz ![]() ![]() En önemlisi ise videolarda boyut tutan hadise ses'tir ![]() ![]() Denemek için videonuzdaki sesi kaldırdığınızda ve videonuz sadece görüntüden oluştuğunda korkunç bir data kısalması göreceksiniz ![]() Bunun için de ses dosyalarınızı mümkün olduğunca wav uzantılı yapıp en ideal modu (kendinize göre) seçmeniz ile mümkündür ![]() Yukarıda anlattıklarımın yanlış olduğunu söyleyen ve ispatlayan olur ise bende yeni bir şey öğrenmek adına varım ![]() Saygılarımla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Ya arkadaşım verdiğin linkle yüklenilen programın alakası bile yok yapmayın böyle doğru olun dürüst olun ya ne bu hangi devirde yaşıyoruz yaptığınız işi doğru yapın foromu lekelemeyin güven verin foruma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)Mesajınızı editledim, programın ne yapımcısı nede düzenleyicisiyim, ama şunu söyliyeyim elimden ne gelirse paylaşiyorum, indirdiğiniz program ilk önce boş gözüküyor, sayfada gözüken ve ihtiyacın olan linklere tıkladığında eklemeler kendiliğinden yükleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Free Studio Manager(Video Format Çeviricisi)paylaşım için teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
|