Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abbyy, fine, ocr, professional, reader

Abbyy Fine Reader Ocr Professional

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abbyy Fine Reader Ocr Professional

Abbyy Fine Reader OCR Professional

Birçok testin birincisi olan Abbyy Fine Reader, gelişmiş bir OCR programı olup Türkçe desteği de sunmakta

Üstün doğruluk oranıyla dökümanlarınızı içindeki tablo ve resimlerle birlikte tanıyor, üzerinde işlem yapılacak metinler haline getiriyor ve PC'ye aktarıyor Bu versiyonda daha da geliştirilen tanıma doğruluk oranı, kelime doğrulama, yeni kaydetme veya ilgili program ile açılması ve PDF dönüştürme özellikleri sunuyor Ayrıca kendi el yazınızı tanıtarak kendi aldığınız notları da rahatlıkla PC ortamına aktarabiliyorsunuz Toplam 122 adet dil desteği sunmakta ve aynı anda 3 değişik dil ile yazılan dökümanları tanımakta (ben türkçe, ingilizce, almancayı birarada denedim ve gayet başarılı)

Not : Programın Türkçe tarama desteği için gereken eklenti dosyasını buradan innDirebilirsiniz

Sürüm : 900882 Boyut : 243 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 15 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : ABBYY Software House

http://fr7abbyycom/fr90/FR90PE_ESDexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com