Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fırın, mfd, programı

Mfd Fırın Programı

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mfd Fırın Programı

MFD Fırın Programı

Her fırın da olması gereken her türlü takibi kolay şekilde yapabilme olanağı sunan oldukça önemli ve özellikli bir programdır İşlerinizin ne kadar kolaylaşacağını görmek için programı kesinlikle kullanmalısınız Fırıncılar için hazırlanmış, işlerini yarayacak bir çok hesabı yapabilecekleri bir program Yapabileceği bazı hesaplar; ekmek ve diğer unlu mamüllerin hesap ve adet miktar hareketlerini, ekmek dağıtım araçlarına verilen ekmek miktarını, iadeyi, ziyan olan ekmek miktarı, barkodlu veya barkodsuz tezgah satış yaparak eleman personel ve ürün bazında rapor alabilme Özellikleri: Ürün Sevkiyat takibi yapabilir, üretimden nereye ne kadar ürünün hangi tarihte ve kime çıktığının takip edebilir Tezgah satışıyla barkodlu veya elle satış yapabilme imkanı Son durum raporuyla tüm ürünlerinizin üretimini, iadesini, araçlardaki miktarını ve zayi olan miktarı görerek anlık bilgi alma Üretim ekleme, araçlara sevkiyat ve araçlarda iade almada bilgilendirme amaçlı uyarılar ve ürün miktarını göstererek hata yapmayı engelleme kolaylığı Personel bazında raporlamayla personelin hangi üründen ne kadar sattığını göstererek personel çalışma analizi Ürün bazında raporlamayla ürünün imalattan satışa hangi personelin hangi tarihte ürün için yaptığı satışı, iadeyi, ziyanı, işlemi göstererek ürün hakkında tüm bilgileri gösterme Tazgah satış raporuyla tezgah satışını günlük, aylık, yıllık veya iki tarih arasında görebilme Yetkili menüsünü kullanarak personele programın rapor kısmını pasif hale getirebilme Esnaf için forum sitesinde yardım alma özelliği Sürekli güncellenerek esnafların istekleri doğrultusunda programn gelişimini yönlendirme Kolay ve pratik çalışma

Lisans : Özellik Kısıtlamalı (Demo)

Üretici/Telif : MFD Yazılım

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

http://wwwkullansakcom/setuplar/mfdfirinprogramiexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com