Mediainfogui .Net 1.0 Programı İndir |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mediainfogui .Net 1.0 Programı İndirTanıtım Bu, MediaInfo için bir GUI'dir Gösteriler, ses ve görüntü dosyalarının biçim codecs mallarıdır Sen, sesin büyük bir sayısını ekleyebilirsin, ve görüntü, dosyalar, ve onların mallarının karşılaştırmalı bir görüşünü alır Size: 714KB Publisher: Visit Website Release Date: 2008-04-03 Submit Date: 2008-04-03 OS: Windows XP/Vista İNDİR |
Mediainfogui .Net 1.0 Programı İndir |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mediainfogui .Net 1.0 Programı İndirMediaInfo Sürüm : 0739 Boyut : 21 Mb Kullanım İzni : Açık kaynak kodlu (GNU/GPL) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP Üretici Firma : Jerome Martinez Tanıtım: MediaInfo bilgisayarınızdaki ses veya görüntü dosyalarındaki teknik özellikler ve yayıncı tarafından düşülen notlar gibi bilgileri görüntülemeye ve eğer sistemde dosyayı oynatmak için gerekli çözücüler kurulu değilse bunları yüklemeye yardımcı olabilecek ücretsiz bir yazılımdır Sağladığı bilgiler: # Genel: başlık, yapımcı, yönetmen, albüm, albümdeki sırası, tarihi, süresi # Görüntü: çözücü, görüntü boyutu, fps, bit oranı # Ses: çözücü, örnekleme oranı, kanallar, dil, bit oranı # Metin: altyazı dilleri # Bölümler: bölüm sayısı, bölüm listesi Tanıdığı biçimler: # Görüntü: MKV, OGM, AVI, DivX, WMV, QuickTime, Real, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DVD (VOB) # Çözücüler: DivX, XviD, MSMPEG4, ASP, H264, AVC # Ses: OGG, MP3, WAV, RA, AC3, DTS, AAC, M4A, AU, AIFF # Altyazı: SRT, SSA, ASS, SAMI Diğer özellikler: # Çok sayıda görüntü ve ses formatı desteği # Rapor görüntüleme opsiyonları (metin, sayfa, ağaç, HTML formatları) # Kişiselleştirilebilen rapor çıktıları # Raporları paylaşabilme (metin, CSV, HTML formatlarında) # Grafik kullanıcı arayüzüyle, komut satırı işlemcisiyle veya DLL olarak kullanabilme # MS-Windows kabuğu ile entegrasyon (tut ve sürükle, açılır menü erişimi) # Herhangi bir dildeki işletim sisteminde, herhangi bir dilde kullanılabilir Bu sürümdeki yenilikler: # Basit ve Geleneksel Çince, Türkçe, İtalyanca, Almanca, Lehçe dil desteği # LPCM, VOB: daha fazla özellik (kanal sayısı, örnekleme oranı, bitrate) # Wavpack: çok kanallı dosyalar için destek # AVC: yeni profillerin tespiti # DTS: DTS-HRA, DTS-MA, DTS-Express formatlarının tanınması # Wavpack: kodlayıcı ayarları # MPEG-4: E-AC-3 desteği http://garrdlsourceforgenet/projendows_i386exe |
|