![]() |
Gerçek Dost Ama!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Gerçek Dost Ama!!!Hani diyorum da, insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa ![]() ![]() ![]() "Onu", şöyle, içine sindire-sindire, kocaman bir sarılsa ![]() ![]() ![]() Yüreklilikle söylediğiniz ![]() ![]() ![]() "Canım benim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefonda bile saatlerce konustuğunuz, sıcacık biri ![]() ![]() ![]() Özlediğinizde, hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri ![]() ![]() ![]() Cesur, sempatik, azimli, kararlı, ![]() ![]() Arayan, soran, "Seni özlüyorum" diyen biri ![]() Böyle bir canlı ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz ![]() Yanıltmaz! Anlayışla karşılar her şeyi ![]() ![]() ![]() Hataları, günahları-sevapları her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla ![]() ![]() ![]() bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur ![]() O kendiliğinden çıka gelir zaten ![]() Bir gün bir bakarsınız, karşınızda ![]() ![]() ![]() Bir de bakmışsınız sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar ![]() ![]() ![]() Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı, geçmişteki izleri, geleceğe dairlerinizi, sadece ona anlatır olursunuz ![]() Kadın, erkek fark etmez ![]() Bir dost bulun! Ama gerçek olsun ![]() Aradığınızda işinizi değil, sizi soran ![]() ![]() ![]() Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun ![]() Anlatsın, konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın ![]() Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun ![]() Doğruları söylesin ![]() ve kalpten konuşsun ![]() Yaşasın! Doya doya yaşasın, doya doya yaşatsın ![]() Beyninden değil, yüreğinden versin ![]() Paylaşırım ![]() ![]() Bir dostunuz olsun ![]() Sizi ve benliğinizdekileri paylaşsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek bir dost ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Gerçek Dost Ama!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Gerçek Dost Ama!!!doya doya yaşatsın ![]() Beyninden değil, yüreğinden versin ![]() Paylaşırım ![]() ![]() Bir dostunuz olsun ![]() Sizi ve benliğinizdekileri paylaşsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek bir dost ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
E-S'im
|
![]() Cevap : Gerçek Dost Ama!!!Ben çok şanslıyım böyle bir dostum olduğu için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bukett
|
![]() Cevap : Gerçek Dost Ama!!!bnde gerçk bır dosta sahip oldugum için çok şanslıyım :)
|