Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adobe, flash, player, uninstaller

Adobe Flash Player Uninstaller

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boyut : 180 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP Üretici Firma : Macromedia, Inc

Adobe Flash Player yazılımının Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldırmanızı sağlayan araçtır

Her iki işletim sistemini desteklediği gibi mevcut tüm internet tarayıcılara da destek vermektedir

Sisteminize kurmuş olduğunuz Flash Player yazılımları zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir

Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz flash desteği isteyen videoları izlerken de sorun yaşanabilmektedir
Bu durumun nedeni yükleme sırasında dosyaların eksik kopyalanması ya da kullanım sırasında gerekli dosyaların hasar görmesidir

Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazılımını kolayca kaldırmanız amaçlanmaktadır Tabii ki daha sonra Adobe Flash Player yazılımının uygun sürümünü yeniden yüklemeniz gerekmektedir

Yazılımı kullanabilmeniz için yapmanız gereken; innDirmiş olduğunuz dosyaya tıklayıp çalıştırmak ve aradından istediğiniz dili seçerek "uninstall" butonuna basmaktır Bu sayede sisteminizde kurulu olan tüm Flash Player yazılımları temiz biçimde kaldırılmış olacaktır

Yazılımın Desteklediği Tarayıcılar
İnternet Explorer
Opera
Mozilla/Firefox
Safari
Netscape
CompuServe

http://fpdownloadmacromediacom/getash_playerexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sürüm : 10215221 RC 2

Boyut : 229 Kb

Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Ingilizce

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

Üretici Firma : Macromedia, Inc

Tanıtım:

Adobe Flash Player yazılımının Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldırmanızı sağlayan araçtır

Her iki işletim sistemini desteklediği gibi mevcut tüm internet tarayıcılara da destek vermektedir

Sisteminize kurmuş olduğunuz Flash Player yazılımları zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir

Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz flash desteği isteyen videoları izlerken de sorun yaşanabilmektedir

Bu durumun nedeni yükleme sırasında dosyaların eksik kopyalanması ya da kullanım sırasında gerekli dosyaların hasar görmesidir

Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazılımını kolayca kaldırmanız amaçlanmaktadır Tabii ki daha sonra Adobe Flash Player yazılımının uygun sürümünü yeniden yüklemeniz gerekmektedir

Yazılımı kullanabilmeniz için yapmanız gereken; innDirmiş olduğunuz dosyaya tıklayıp çalıştırmak ve aradından istediğiniz dili seçerek "uninstall" butonuna basmaktır Bu sayede sisteminizde kurulu olan tüm Flash Player yazılımları temiz biçimde kaldırılmış olacaktır

Yazılımın Desteklediği Tarayıcılar

# İnternet Explorer

# Opera

# Mozilla/Firefox

# Safari

# Netscape

# CompuServe

ftp://majorgeeksmirrorinternodeonn32_012611exe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com