![]() |
Adobe Flash Player Uninstaller |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adobe Flash Player UninstallerAdobe Flash Player Uninstaller Boyut : 180 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/XP Üretici Firma : Macromedia, Inc ![]() Adobe Flash Player yazılımının Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldırmanızı sağlayan araçtır ![]() Her iki işletim sistemini desteklediği gibi mevcut tüm internet tarayıcılara da destek vermektedir ![]() Sisteminize kurmuş olduğunuz Flash Player yazılımları zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir ![]() Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz flash desteği isteyen videoları izlerken de sorun yaşanabilmektedir ![]() Bu durumun nedeni yükleme sırasında dosyaların eksik kopyalanması ya da kullanım sırasında gerekli dosyaların hasar görmesidir ![]() Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazılımını kolayca kaldırmanız amaçlanmaktadır ![]() ![]() Yazılımı kullanabilmeniz için yapmanız gereken; innDirmiş olduğunuz dosyaya tıklayıp çalıştırmak ve aradından istediğiniz dili seçerek "uninstall" butonuna basmaktır ![]() ![]() Yazılımın Desteklediği Tarayıcılar İnternet Explorer Opera Mozilla/Firefox Safari Netscape CompuServe http://fpdownload ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Adobe Flash Player Uninstaller |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adobe Flash Player UninstallerAdobe Flash Player Uninstaller Sürüm : 10 ![]() ![]() ![]() Boyut : 229 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Macromedia, Inc ![]() Tanıtım: Adobe Flash Player yazılımının Windows ve Macintosh işletim sistemlerinde kurulu olan sürümlerini kaldırmanızı sağlayan araçtır ![]() Her iki işletim sistemini desteklediği gibi mevcut tüm internet tarayıcılara da destek vermektedir ![]() Sisteminize kurmuş olduğunuz Flash Player yazılımları zaman zaman sorunlara yol açabilmektedir ![]() Bu durumda gerek internet üzerindeki gerekse bilgisayarınıza innDirmiş olduğunuz flash desteği isteyen videoları izlerken de sorun yaşanabilmektedir ![]() Bu durumun nedeni yükleme sırasında dosyaların eksik kopyalanması ya da kullanım sırasında gerekli dosyaların hasar görmesidir ![]() Bu araçla sisteminize kurulu olan sorunlu Flash Player yazılımını kolayca kaldırmanız amaçlanmaktadır ![]() ![]() Yazılımı kullanabilmeniz için yapmanız gereken; innDirmiş olduğunuz dosyaya tıklayıp çalıştırmak ve aradından istediğiniz dili seçerek "uninstall" butonuna basmaktır ![]() ![]() Yazılımın Desteklediği Tarayıcılar # İnternet Explorer # Opera # Mozilla/Firefox # Safari # Netscape # CompuServe ftp://majorgeeks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|