![]() |
Veda Edemez Oldu Yüreğim Ama Bu Sefer Elveda |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Veda Edemez Oldu Yüreğim Ama Bu Sefer ElvedasenSizLik bir $arkı oLup cıktıqında ve sen dü$tüqündE akLıma keLimeLerim sana ko$tu sevqiLim
qözLerimdeki hayaLin qitqide siLinirken yar yok ediyorum kendi eLLerimde senin yüreqimdeki yerini qeceLerin birinde ![]() ![]() Bakma $imdi böyLe söyLediqime kıyamıyorum sana ![]() ![]() AnıLarımı siLemiyorum hafızamdan hızLıca ![]() ![]() ![]() ![]() HatırLadıkça ince bir sızı doLuyor içime de ona inat; ben uzun uzun bakıyorum sana son kez baktıqımı biLerek ve hıçkırıkLarı boqazımda hapsederek karanLıqın en acımasız oLduqu wakitLerde zamansızLıqın hüküm sürdüqü anLarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qeceLerini birinde asLında bu qece ![]() ![]() ![]() ![]() Bir woLkan patLıyor tam da seni katLetmek istediqim anLardan birinde ![]() ![]() bu sefer senin aradıqın wakitLer oLduqunu fark edip özLüyorum seni ![]() ![]() ![]() Yüreqimdeki woLkanın LawLarı eritiyor qitqide bendeki seni ![]() ![]() Sendeki beni hatırLıyorum derken ve derken LaL oLuyor diLim ![]() ![]() ![]() ![]() Sus (oL)uyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yawa$ yawa$ erirken sen benLiqime hakim oLan yanqınLarın içinde; bir damLa ya$ oLup akıyorsun qözLerimden ![]() ![]() dudakLarım kana kana içiyor seni tekrar tekrar ve qördüqü serabın hayaL kırıkLıqıyLa yıqıLıyor yastıqına ba$ım ![]() ![]() Kaç qece böyLe qeçti bir biLsen ve bir biLsem kaç qece daha böyLe qeçecek sevdiqim ![]() ![]() Ü$üyorum! Ah biLemezsin ki ne çok ü$üyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yar ben sensiz çok ü$üyorum ![]() ![]() Seni arıyorum sevqiLiyine o qeceLerden birinde; birkaç eskimi$ anının kaLbimin karanLık koridorLarında ![]() ![]() Adım attıqın yerLeri tekrar tekrar doLa$ıyorum beLki qörürüm seni diye ![]() ![]() we beLki duyumsarım diye kokunu beLki hani sesin qeLir diye kuLa?ıma dikkat kesiLiyorum qecenin bir wakti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLmiyorsun bitnm Hiç biLmedin ve hiç biLmeyeceksin ![]() ![]() İçimdeki sızıyı biLe umursamadan; ya?murLara esir dü$erken qözLerim senLi rüyaLara nasıL da uzanıyorum usuLca ![]() ![]() HatırLıyorum da ne qüzeL qeLmi$tin yanıma yar! Ne umutLar ekmi$tin yüreqime qözLerinin ı$ıLtısıyLa nasıL da ısıtmı$tın benLiqimi ![]() ![]() qeçmi$ zamançok uzak deqiL asLında ama bir asır qeçmi$ kadar da tüketici insan ömrünü ![]() ![]() Ne oLursa oLsun qeçmi$ zaman! qeçmesini hiç istemediqim zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unuttun mu yoksa sen o vakitLeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HatırLıyorum da hani bakarken bana nasıL da erirdi yüreqim huzurLa ![]() ![]() ![]() Sana söyLerken titreyen sözLerim vardı hatırLadın mı? SözLerimi qeç bir zamanLar baktıqın qözLerim siLindi mi yoksa o zeytin karası qözLerinden? SöyLesene bir anLıkta oLsa dü$müyor muyum dü$Lerine? BiLsen yar BiLsen ne çok soru var böyLe zihnimde doLa$an ve cevapsızLık içinde kıvrandıran benLiqimi ![]() ![]() BiLsen seni qördüqünde susan diLim yaLnızLıqım dikiLdiqinde kar$ıma nasıLda soruLarLa öLdürüyor kendini ![]() ![]() Zamana yenik dü$meyecekti hani sevdamız diye haykırırken buLuyorum meseLa kendimi Hani ![]() ![]() ![]() Hani zamansızLıkta biLe buLacaktık da birbirimizi yoLLar enqeLLemeyecekti unutmamıza birbirimizi ![]() ![]() Ne oLursa oLsun yanımdaydın yada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HatırLıyor musun; qözLerimin içine bakarken; her ne oLursa oLsun arayaca?ın ki$i oLmaLıyım sen çok deqerLisin diyi$ini? ''''' HatırLamıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HatırLasaydın yazar mıydım bunLarı? HatırLasaydın qecenin bir yarısı infazına karar verip sonra da kayboLduqunu qörünce aramaya koyuLur muydum eLimde kaLan son umut parçacıkLarıyLa seni ![]() ![]() SöyLesene sevqiLi duysana sesimi! Hadi susmayıp versene cevap varsa birazcık yüreqin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve qeçmi$ zamanda da oLsa vardıysa yüreqinde yüreqim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani sözLer yetersiz kaLacaktı da sevdamıza sadece sessizLik anLatacaktı bizi dört bir yana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SöyLesene nerdesin o haLde $imdi? $imdi nerede o söz ettiqin sevqi? SöyLesene sen Sen neredesin sevqiLi? Kaç ömür tükettim qidi$inin ardından biLemezsin ya sen kaç kez soruLarLa yatıp cevapsız kaLdıqımı dü$ünemezsin ya hani ![]() ![]() Ne söyLemeLi diLim yada nasıL yok etmeLiyim yüreqimde bıraktıqın o ince ama mahvedici sızıyı? SusmaLı mıyım yoksa hiç durmadan tüm içimdekiLeri kusmaLı mı fırtınaLarın ortasında ![]() ![]() ![]() SöyLesene! Sahi unuttun mu beni? Yar unuttun mu söyLediqin o içimi ok$ayan sözLerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HatırLamıyor musun sahi? HatırLamıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLiyorum söyLediqim hiçbir $ey canLanmıyor zihninde sevqiLi ![]() ![]() Ve hiç canLanmayacak ne kadar konu$ursa konu$sun diLim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OLsun ben yine karanLıkLarın içine biraz da benim siyahımdan karı$tırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya qözLerimdeki hayaLin qitqide siLiniyor ve ben qeceLerin birindeasLında bu qece karar veriyorum seni siLmeye ![]() ![]() ![]() KararsızLık içinde çırpınırken çi$eLeyen ya?mur damLaLarına sıqınıp biten (u)mu(du)mu bırakıp herhanqi bir yerde uzakLa$ıyorum $imdi senden ![]() ![]() Tam da bu qece bitiriyorum seni bitiremeyeceqimi biLe biLe söz veriyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnfazını onayLayan eLim kırıyor kaLemini ![]() ![]() Kokunu qömüyorum sevqiLi toprak kokusuyLa birLikte karı$ıyorsun qeçmi$in siLik anıLarına ![]() ![]() Dü$ününce hatırLıyorum ya zamanLa siLinecek biLiyorum o da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLiyorum ki sadece toprak kokusu kaLacak bana ve beLki ya?mur ya?dıqında ince ince süzüLeceksin dı$arıya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama çok qeç oLacak o anda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman çok qeçmi$ oLacak bizim için ve ya$Lı bir yürekte küçük bir tebessüm oLup unutuLacaksın çok qeçmeden üzerinden ![]() ![]() $imdi eLLerimi yıkıyorum bak! Hiç yıkamadıqım kadar çok yıkıyorum onLarı bu qece eLLerime dokunan eLLerini çıkarmak istiyorum umarsızca ![]() ![]() Tenime deqen teninin izLerini atıyorum kor ate$Lere bu qece; bıçakLa sıyırıp attıqım son kırıntıLarını da qöz ya$Ları içinde yakıyorum i$te $imditam da bu qece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qeceLerden birinde söz verdim ya hani kendime öLdürmek için seni! $imdi canım yansa da yok ediyorum yüreqini ve senLi qeçmi$imi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakma böyLe söyLediqime zor oLdu benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan çok zor oLdu bu qece qerçekLe$tirdiqim infazına karar vermeye ![]() ![]() Kaç qece qeçti biLmiyorum inan Kaç qece kıyamadım yüreqimdeki sana ve kaç qece akLımda beLirdin karanLık çöktüqü anLarda dünyama ![]() ![]() O yüzden bakma $imdi böyLe savurduquma keLimeLerimi rüzqarLarLa sonsuzLuqa bunu yaparken senden önce kendimi öLdürüyorum biL sevqiLi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiL ki senin infazına karar veren yüreqim ve kaLemimi kıran eLLerim; kendi intiharını qerçekLe$tiriyor $imdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qeceLerin birinde önce seni katLediyor ve sensizLiqin orta yerinde intihar ediyor yüreqim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet qeceLerin birinde asLında tam da bu qece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu qece sensizLiqin $ehrinde soquk rüzqarLar esiyor yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yer qök kırmızı! $arap kızıLLıqında akıyor kan damarLarımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve eLLerim önce senLi qeçmi$i katLediyor ardından sensiz qünLere qebe bir qeceye yenik dü$üp kapatıyor qözLerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bir dü$(ü$)ün içinde intihar ediyor a?ır a?ır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm bunLarı yaparken ise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaL oLuyor diLim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreqim susuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece susuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve qeLeceqe emanet bir sessizLik kaLıyor benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SessizLiqin nedeni sen oLuyor Bizden kaLan ise $arap kızıLLıqında yenik bir sevda qeride ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qeceLerin birinde AsLında$imdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani bu qece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qözLerimdeki hayaLin qitqide siLinirken yok ediyorum kendi eLLerimde senin yüreqimdeki yerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve intiharım qerçekLe$iyor bu qece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yar bu qece her $eyi bitiyorum yüreqimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben artık qidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Tam da bu qece! veda edemez oLdu yüreqim ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|