Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edemez, elveda, oldu, sefer, veda, yüreğim

Veda Edemez Oldu Yüreğim Ama Bu Sefer Elveda

Eski 12-22-2009   #1
LAST BREATH

Veda Edemez Oldu Yüreğim Ama Bu Sefer Elveda

senSizLik bir $arkı oLup cıktıqında ve sen dü$tüqündE akLıma keLimeLerim sana ko$tu sevqiLim

qözLerimdeki hayaLin qitqide siLinirken yar yok ediyorum kendi eLLerimde senin yüreqimdeki yerini qeceLerin birinde

Bakma $imdi böyLe söyLediqime kıyamıyorum sana
AnıLarımı siLemiyorum hafızamdan hızLıcaUsuL usuL hatırLıyorum önce
HatırLadıkça ince bir sızı doLuyor içime de ona inat;
ben uzun uzun bakıyorum sana son kez baktıqımı biLerek ve hıçkırıkLarı boqazımda hapsederek karanLıqın en acımasız oLduqu wakitLerde zamansızLıqın hüküm sürdüqü anLarda

qeceLerini birinde asLında bu qece !!! 070509

Bir woLkan patLıyor tam da seni katLetmek istediqim anLardan birinde

bu sefer senin aradıqın wakitLer oLduqunu fark edip özLüyorum seni

Yüreqimdeki woLkanın LawLarı eritiyor qitqide bendeki seni
Sendeki beni hatırLıyorum derken ve derken LaL oLuyor diLim

Sus (oL)uyorum

Yawa$ yawa$ erirken sen benLiqime hakim oLan yanqınLarın içinde; bir damLa ya$ oLup akıyorsun qözLerimden
dudakLarım kana kana içiyor seni tekrar tekrar ve qördüqü serabın hayaL kırıkLıqıyLa yıqıLıyor yastıqına ba$ım

Kaç qece böyLe qeçti bir biLsen ve bir biLsem kaç qece daha böyLe qeçecek sevdiqim

Ü$üyorum!
Ah biLemezsin ki ne çok ü$üyorum
Ben yar ben sensiz çok ü$üyorum

Seni arıyorum sevqiLiyine o qeceLerden birinde;
birkaç eskimi$ anının kaLbimin karanLık koridorLarında

Adım attıqın yerLeri tekrar tekrar doLa$ıyorum beLki qörürüm seni diye
we beLki duyumsarım diye kokunu beLki hani sesin qeLir diye kuLa?ıma dikkat kesiLiyorum qecenin bir wakti

Ben seni arıyorum
BiLmiyorsun bitnm
Hiç biLmedin ve hiç biLmeyeceksin
İçimdeki sızıyı biLe umursamadan; ya?murLara esir dü$erken qözLerim senLi rüyaLara nasıL da uzanıyorum usuLca

HatırLıyorum da ne qüzeL qeLmi$tin yanıma yar!
Ne umutLar ekmi$tin yüreqime qözLerinin ı$ıLtısıyLa nasıL da ısıtmı$tın benLiqimi
qeçmi$ zamançok uzak deqiL asLında ama bir asır qeçmi$ kadar da tüketici insan ömrünü
Ne oLursa oLsun qeçmi$ zaman!
qeçmesini hiç istemediqim zaman

Unuttun mu yoksa sen o vakitLeri

HatırLıyorum da hani bakarken bana nasıL da erirdi yüreqim huzurLa

Sana söyLerken titreyen sözLerim vardı hatırLadın mı?
SözLerimi qeç bir zamanLar baktıqın qözLerim siLindi mi yoksa o zeytin karası qözLerinden?
SöyLesene bir anLıkta oLsa dü$müyor muyum dü$Lerine?

BiLsen yar
BiLsen ne çok soru var böyLe zihnimde doLa$an ve cevapsızLık içinde kıvrandıran benLiqimi
BiLsen seni qördüqünde susan diLim yaLnızLıqım dikiLdiqinde kar$ıma nasıLda soruLarLa öLdürüyor kendini

Zamana yenik dü$meyecekti hani sevdamız diye haykırırken buLuyorum meseLa kendimi Hani
Hani zamansızLıkta biLe buLacaktık da birbirimizi yoLLar enqeLLemeyecekti unutmamıza birbirimizi
Ne oLursa oLsun yanımdaydın yada
HatırLıyor musun; qözLerimin içine bakarken; her ne oLursa oLsun arayaca?ın ki$i oLmaLıyım sen çok deqerLisin diyi$ini?

''''' HatırLamıyorsun
HatırLasaydın yazar mıydım bunLarı?
HatırLasaydın qecenin bir yarısı infazına karar verip sonra da kayboLduqunu qörünce aramaya koyuLur muydum eLimde kaLan son umut parçacıkLarıyLa seni ''''''

SöyLesene sevqiLi duysana sesimi!
Hadi susmayıp versene cevap varsa birazcık yüreqin
Ve qeçmi$ zamanda da oLsa vardıysa yüreqinde yüreqim

Hani sözLer yetersiz kaLacaktı da sevdamıza sadece sessizLik anLatacaktı bizi dört bir yana
SöyLesene nerdesin o haLde $imdi?
$imdi nerede o söz ettiqin sevqi?
SöyLesene sen
Sen neredesin sevqiLi?

Kaç ömür tükettim qidi$inin ardından biLemezsin ya sen kaç kez soruLarLa yatıp cevapsız kaLdıqımı dü$ünemezsin ya hani
Ne söyLemeLi diLim yada nasıL yok etmeLiyim yüreqimde bıraktıqın o ince ama mahvedici sızıyı?
SusmaLı mıyım yoksa hiç durmadan tüm içimdekiLeri kusmaLı mı fırtınaLarın ortasında
SöyLesene!

Sahi unuttun mu beni?
Yar unuttun mu söyLediqin o içimi ok$ayan sözLerini
HatırLamıyor musun sahi?
HatırLamıyorsun
BiLiyorum söyLediqim hiçbir $ey canLanmıyor zihninde sevqiLi
Ve hiç canLanmayacak ne kadar konu$ursa konu$sun diLim
OLsun ben yine karanLıkLarın içine biraz da benim siyahımdan karı$tırıyorum
Dedim ya qözLerimdeki hayaLin qitqide siLiniyor ve ben qeceLerin birindeasLında bu qece karar veriyorum seni siLmeye
KararsızLık içinde çırpınırken çi$eLeyen ya?mur damLaLarına sıqınıp biten (u)mu(du)mu bırakıp herhanqi bir yerde uzakLa$ıyorum $imdi senden
Tam da bu qece bitiriyorum seni bitiremeyeceqimi biLe biLe söz veriyorum kendime

İnfazını onayLayan eLim kırıyor kaLemini

Kokunu qömüyorum sevqiLi toprak kokusuyLa birLikte karı$ıyorsun qeçmi$in siLik anıLarına
Dü$ününce hatırLıyorum ya zamanLa siLinecek biLiyorum o da
BiLiyorum ki sadece toprak kokusu kaLacak bana ve beLki ya?mur ya?dıqında ince ince süzüLeceksin dı$arıya

Ama çok qeç oLacak o anda
Zaman çok qeçmi$ oLacak bizim için ve ya$Lı bir yürekte küçük bir tebessüm oLup unutuLacaksın çok qeçmeden üzerinden

$imdi eLLerimi yıkıyorum bak!
Hiç yıkamadıqım kadar çok yıkıyorum onLarı bu qece eLLerime dokunan eLLerini çıkarmak istiyorum umarsızca
Tenime deqen teninin izLerini atıyorum kor ate$Lere bu qece;
bıçakLa sıyırıp attıqım son kırıntıLarını da qöz ya$Ları içinde yakıyorum i$te $imditam da bu qece

qeceLerden birinde söz verdim ya hani kendime öLdürmek için seni!
$imdi canım yansa da yok ediyorum yüreqini ve senLi qeçmi$imi

Bakma böyLe söyLediqime zor oLdu benim için
İnan çok zor oLdu bu qece qerçekLe$tirdiqim infazına karar vermeye

Kaç qece qeçti biLmiyorum inan
Kaç qece kıyamadım yüreqimdeki sana ve kaç qece akLımda beLirdin karanLık çöktüqü anLarda dünyama

O yüzden bakma $imdi böyLe savurduquma keLimeLerimi rüzqarLarLa sonsuzLuqa
bunu yaparken senden önce kendimi öLdürüyorum biL sevqiLi

BiL ki senin infazına karar veren yüreqim ve kaLemimi kıran eLLerim; kendi intiharını qerçekLe$tiriyor $imdi
qeceLerin birinde önce seni katLediyor ve sensizLiqin orta yerinde intihar ediyor yüreqim
Evet qeceLerin birinde asLında tam da bu qece

Bu qece sensizLiqin $ehrinde soquk rüzqarLar esiyor yar
Yer qök kırmızı!
$arap kızıLLıqında akıyor kan damarLarımdan
Ve eLLerim önce senLi qeçmi$i katLediyor ardından sensiz qünLere qebe bir qeceye yenik dü$üp kapatıyor qözLerini
Ve bir dü$(ü$)ün içinde intihar ediyor a?ır a?ır

Tüm bunLarı yaparken ise
LaL oLuyor diLim
Yüreqim susuyor
Sadece susuyor
Ve qeLeceqe emanet bir sessizLik kaLıyor benden
SessizLiqin nedeni sen oLuyor
Bizden kaLan ise $arap kızıLLıqında yenik bir sevda qeride

qeceLerin birinde
AsLında$imdi
Yani bu qece
qözLerimdeki hayaLin qitqide siLinirken yok ediyorum kendi eLLerimde senin yüreqimdeki yerini
Ve intiharım qerçekLe$iyor bu qece

Yar
Yar bu qece her $eyi bitiyorum yüreqimde
Ve ben
Ben artık qidiyorum
Tam da bu qece!

veda edemez oLdu yüreqim ama bu kez eLveda

alıntı

Ben olsam ne, olmasam ne ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com