![]() |
Zor Oldu Ama Bitti |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Zor Oldu Ama BittiArtik inanmaya gücüm kalmadigi icin bitti ![]() Ne olursa olsun her defasinda pesinden geldigim icin bitti ![]() Incittigin yerler gecmedi diye bitti ![]() Her sususun bi oncekinden daha agir oldu diye bitti ![]() Kendime saygim kalmadigindan bitti ![]() Askta gurur olmaz ama sevgide gurursuz olmaz diye bitti ![]() Kendime Gunaydin diyebilmem icin bitti ![]() Adice bitmesine hep izin verdin diye bitti ![]() Hayalperest birine asik olmaktan yoruldugum icin bitti ![]() Yapilanlari görmedigin icin bitti ![]() Bi kez olsun gönlümü almadigin icin bitti ![]() Daha dogru bir karar olmadigi icin bitti ![]() Senden vazgecemem sandigin icin bitti ![]() Ugruna gosterdigim sabri anlamadigin icin bitti ![]() Her defasinda ya susup ya kestirip attigin icin bitti ![]() O kocaman sevginin yerini baska seyler almaya basladigi icin bitti ![]() Sevginin sadece dilinde oldugunu anladigim icin bitti ![]() Senin ugruna babami üzmemem gerektigini anladigim icin bitti ![]() Benim kiz senin erkek oldugunu unuttugun icin bitti ![]() Senden daha erkek oldugumu anladigim icin bitti ![]() Zerre degismicegin icin bitti ![]() Seviyorum dedigin sevdiginin ugruna hicbirsey yapmicagini gordugum icin bitti ![]() Artik sana guvenim kalmadigi icin bitti ![]() alıntı
![]() |
|