![]() |
Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses ProgramıKamera Kayıt Programı (Video Capture) 1 ![]() ![]() Boyut : 970 Kb Kullanım İzni : Özellik kısıtlamalı ![]() Tanıtım: Web kamera yardımı ile görüntü kaydetmek amacıyla tasarlanmış bir program ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses ProgramıArkadasım bunun anlatımı yok mu bi turlu yapamadım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses Programıkendim indirip denemiş bulunmaktayım ve çok kolayprogramı indirip normal bir şekilde kurun ve program kurlduktan sonra ayriyeten bazı codeclerini yüklemeye çalışacak ileri diyerek onlarıda yükleyin ve en son masaüstündeki simgesine tıklayarak programı açın altta webcam aktif kutucuğu işaretli olsunişaretledikten sonra programda görüntünüz çıkacaktır son olarak kayıt tuşuna basarak kayda başlayın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses ProgramıArkadaşlar Ben Kayıt Ettim Video Çektim Ama Nereye Kaydettiğini Bilmiyorum Nasıl Bulcaağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses ProgramıYardım Edersiniz Replerimi Eksik Etmeyeceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kamera Kayıt Programı (Video Capture) 1.0.1 | Video Ve Ses Programıbelgelerimde bir yerlerde olmalı oralara bakın, buladıysanız, tekrar kayıt yapın kayıt bittiğinde nereye kaydedeceğini kontrol edin, bulursunuz o zaman |
![]() |
![]() |
|