R-Crypto 1.5 Yapı 3336 |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
R-Crypto 1.5 Yapı 3336R-Crypto 15 Yapı 3336 Kapladığı Alan: 292 Megabayt Kullanım Hakkı: Ücretsiz (Freeware Bedava) Lisan: Ing İşletim Platformu: Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Şirket: R-tools Technology Inc R-Crypto, masaüstü, dizüstü bilgisayar ve çıkarılabilir veri depolama aygıtlarında bulunan kişisel verileri şifreleyip korumayı amaçlayan, kullanımı basit bir disk şifreleme Yazılımıdır Program verileri korumak için sanal şifreli diskler (sanal şifreli veri depolama aygıtları) oluşturur Bu diskler gerçek zamanlı veri şifreleme ve tamamen kullanıcı tarafından özelleştirilebilir yapıya sahiptir Bu sayede önemli dosyalarınızı burada tuttuğunuzda şifreleme çözülmeden içeriği kimse görüntüleyemez Bu disklere erişim diğer disklere erişim gibi olup aynı şekilde kes/kopya/yapıştır gibi bütün işlemleri de uygulayabilirsiniz bütün verileri şifrelenmiş sanal diskte konteyner dosya (kapsayıcı dosya) şeklinde saklayabilir ve şifreli sanal diski bir sabit disk gibi kullanıp dosya kaydedebilirsiniz (USB disk, CD/DVD ya da diğer ortamlar) Program verileri sanal diskte Microsoft Windows işletim Platformu şifreleme alt yapısı kullanarak şifreler AES şifreleme 128, 196 ve 256 bit uzunluğunda Özellikler: bütün yapılacak işler R-Crypto yönetim panelinden gerçekleştirilir Şifreli sanal diskler sihirbaz arayüz sayesinde daha basit oluşturulur Çok kullanılan bağlı sanal diskler listelenir Otomatik olarak bağlı şifrelenmiş sanal disk listesi ayarlanabilir Şifrelenmiş disklerin boyutu ayarlanabilir Sistem tepsisinden (saatin yanı) kolayca erişilebilir Salt okunur olarak şifrelenmiş diskler bağlanabilir Diskler ayrı ayrı yapılandırılabilir Şifrelenmiş diskler güvenle temizlenebilir Konteyner dosya yeniden yazma ve silmeye karşı şifrelenebilir Çeşitli sistem uygulamalarını (disk birleştirme gibi) destekler Windows 2000 ve üzerini destekler Program ev kullanıcıları için ücretsizdir Ücretsiz kullanım hakkında: Kayıt olmazsanız 30 gün kullanabilirsiniz Kayıt için bu bağlantıda yer alan kayıt formunu doldurmanız (ad/e-posta) yeterli olur E-posta adresinize gelen kayıt anahtarını kopyalayıp, programın "About" kısmında yer alan "Registry"a yapıştırıp "OK" tuşuna bastığıınızda ücretsiz kullanabilirsiniz R-Crypto 15 Yapı 3336 |
|