Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
advanced, archive, repair

Advanced Archive Repair

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Advanced Archive Repair

Advanced Archive Repair

Sürüm : 10 Boyut : 238 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : DataNumen, Inc

Tanıtım:
Advanced Archive Repair sıkıştırılmış dosyaları onarma işlevi yapan güçlü bir veri kurtarma yazılımıdır 3 ayrı veri kurtarma yazılımının birleştirilmiş hali olan bu yazılımla zip, cab ve tar dosyaları üzerindeki bozulmuş veya hasar görmüş alanları kurtarabilirsiniz Ayrıca yazılımla sfx olarak adlandırılan kendiliğinden açılır arşiv dosyaları üzerinde de işlem yapabilirsiniz

Yazılımın Genel Özellikleri
Zip dosyalarının tüm alt tiplerini ve kendiliğinden açılır(sfx) dosyaların tüm çeşitlerini düzeltebilmektedir
Standart Unix tar dosyalarını düzeltme desteği vermektedir
Microsoft cabinet(cab) dosyalarının tüm versiyonlarına düzeltme desteği vermektedir
MSZIP, LZX ve Quantum yöntemleriyle sıkıştırılmış olan cab dosyalarını onarma desteği vermektedir
Disket sürücüler, cd-rom'lar, zip diskler üzerinde bozulmuş olan dosyalara onarma desteği vermektedir
Dosyalara toplu halde onarma desteği vermektedir
Windows gezgini ile bütünleşmiştir, bu sayede sağ tıklama menüsüne eklenerek windows gezgini üzerinden kendisine kolayca erişilebilmesini sağlamaktadır
Sürükle-bırak işlemini desteklemektedir
Komut satırı parametrelerini desteklemektedir

http://wwwdatanumencom/aarcr/aarcrexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Advanced Archive Repair

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Advanced Archive Repair

Advanced CAB Repair

Sürüm : 12 Boyut : 1 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : DataNumen, Inc

Tanıtım:
Advanced CAB Repair bozulmuş veya hasar görmüş cab arşivlerini onarmak için yazılmış olan güçlü bir dosya onarma yazılımıdır CAB arşivlerinden mümkün olduğu kadar çok veriyi kurtarır, kurtaramadığı dosyalardaki kayıpları ise en aza indirir Açtığınız *cab uzantılı dosyalarda eğer "Corrupt archive data" gibisinden bir mesaj alıyorsanız, bu program çok işinize yarayacaktır

Microsoft cabinet(cab) dosyalarının tüm versiyonlarına düzeltme desteği vermektedir
MSZIP, LZX ve Quantum yöntemleriyle sıkıştırılmış olan cab dosyalarını onarma desteği vermektedir
Disket sürücüler, CD-ROM'lar, zip diskler üzerinde bozulmuş olan cab dosyalarına onarma desteği vermektedir
Cab dosyalarına toplu halde onarma desteği vermektedir
Gerekli olduğu zaman exe dosyaları için destek vermektedir
İstemci bilgisayar üzerinde cab arşivlerini seçme ve bulma desteği vermektedir
Windows gezgini ile bütünleşmiştir, bu sayede sağ tıklama menüsüne eklenenerek windows gezgini üzerinden kendisine kolayca erişilebilmesini sağlamaktadır

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
Onarma motoru geliştirildi
İstemci bilgisayar üzerinde cab arşivlerini seçme ve bulma desteği eklendi

http://wwwdatanumencom/acr/acrexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Advanced Archive Repair

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Advanced Archive Repair

Advanced DBF Repair

Sürüm : 15 Boyut : 990 Kb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : DataNumen, Inc

Tanıtım:
Advanced Dbf Repair bozulmuş veya hasar görmüş dbf dosyalarını onarmak için yazılmış olan güçlü bir dosya onarma yazılımıdır Dbf dosyalarından mümkün olduğu kadar çok veriyi kurtarır, kurtaramadığı dosyalardaki kayıpları ise en aza indirir

Tüm dbf veritabanı türlerini; dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 for dos, dBASE 5 for Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro ve diğerlerini kapsayacak biçimde desteklemektedir
DBT veya FPT dosyalarında saklanan not veya çift veri alanları ile Dbf dosyalarına düzeltme desteği vermektedir
Alan sayısı önceden tanımlanmış maksimum boyutuna ulaştığında parçalama desteği vermektedir
Disket sürücüler, cd-rom'lar, zip diskler üzerinde bozulmuş olan dbf dosyalarına onarma desteği vermektedir
Dbf dosyalarına toplu halde onarma desteği vermektedir
İstemci bilgisayar üzerinde dbf dosyalarını bulma ve seçme desteği vermektedir
Windows gezgini ile bütünleşmiştir, bu sayede sağ tıklama menüsüne eklenerek windows gezgini üzerinden kendisine kolayca erişilebilmesini sağlamaktadır

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
İstemci bilgisayar üzerindeki onarılmış dbf dosyalarını bulma ve seçme desteği verilmeye başlandı
Dbt/fpt dosyaları üzerinde dosya kurtarma denetimi eklendi
Kurtarma motorunun verimliliği geliştirildi

http://wwwdbf-repaircom/adrexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com