Abc Chaos - Veri Şifreleme Programıdır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abc Chaos - Veri Şifreleme ProgramıdırABC CHAOS - veri şifreleme programıdır ![]() ABC CHAOS kapsamlı, gelişmiş bir veri şifreleme programıdır Kullanımı kolay olup, parola ve saydam şifreler oluşturabilirsiniz Program sayesinde kişisel bilgi ve arşiv dosyalarınızı kolayca şifreleyerek verilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz![]() Sadece uygun bir parola girmeniz yeterli olur Parola doğrulandıktan sonra erişilebilir ve herhangi bir uygulama için şeffaf veri şifrelemesi içinde kullanabilirsiniz Birkaç adımda başarılı bir şekilde bilgisayardaki dosyaları şifreleyebilirsiniz![]() Program Blowfish algoritma ve 128 bit şifreleme kullanır Parola uzunluğu için 7 sembol kullanabilirsiniz Ağ kullanımı sayesinde Windows işletim sistemi içinde ağ sürücülerine de kolayca erişip, şifreleyebilirsiniz![]() Programın kullanımı: Önemli: Öncelikle bir test dosyasında çalışmanız tavsiye edilir İşletim sistemindeki önemli dosyaları ve yazılımları şifrelemek için denemeyiniz!Sol kısımdan şifrelemek için dosya/klasör seçin ![]() Orta kısma sürükleyin ![]() Sağ pencere içinde Choos-dosya için yol seçin ![]() Choos-dosyası için bir ad girin ![]() Bir parola girin ![]() Parolayı doğrulayın ![]() Encrypt/Şifrele butonuna basın ![]() Çözmek için: Sağ pencerede çözülecek Choos-dosyayı seçin ![]() Orta kısma sürükleyin ![]() Sol pencerede çözülecek yolu seçin ![]() Parolayı girin ![]() Decrypt/Çöz butonuna basın Sürüm : 2 75 Boyut : 439 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Safe Soft Corporationhttp://safesofthome com/download/abc exe |
|
|
|