![]() |
Asterisk Key - Şifre Bulma Programı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma ProgramıAsterisk Key - Şifre bulma programı ![]() Web sayfalarında veya çeşitli programlarda girilen şifreler, bilindiği gibi yıldızlı olarak gözükür ve okunamaz ![]() ![]() Örneğin; bir web sayfasındasınız ve sistem şifrenizi otomatik olarak hatırlayarak gerekli yere yıldızlı olarak koydu ![]() ![]() ![]() Sürüm : 8 ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma ProgramıArkadaslar yazılan acıklamaya gore programı calıstırdım yıldızlı sifreler gorunmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma Programıviruslu dosya indirmeyin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma ProgramıHiçbir şekilde virüs bulunmamaktadırKanıtlayın silelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma Programıİndirdim kontrol ettim ilk mesaja cevaben yıldız şifre bulur ama şifre kırma programı değildir işte kanıt ![]() Buda virüs iddası buyur ![]() Bu şekil paylaşımları karalamak hoş değil bin bir emekle konular açılıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma Programıabi bundan msn kırma imkanı varmı ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma Programıtabi sadece msn mi facebook bile bunla kırarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asterisk Key - Şifre Bulma Programıya abicim ben bunu indiremedim yha!! nasil oluyo? |
![]() |
![]() |
|