Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cleanse, pro, uninstaller

Cleanse Uninstaller Pro

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cleanse Uninstaller Pro

Cleanse Uninstaller Pro

Sürüm : 2008 Boyut : 114 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Zards Software

Cleanse Uninstaller bir yazılım kaldırma aracıdır Sisteminizden çeşitli nedenlerden dolayı kaldıramadığınız yazılımları kolayca kaldırabileceğiniz bu araç, kaldırma aracı olmayan yazılımları dahi kaldırabilme gücüne sahiptir Denetim masası görünümde sistemde kurulu olan tüm yazılımları ayrıntılı özelliklerini vererek göstermekte ve farklı gösterim biçimleri de sunmaktadır Yazılım kayıt defterinin yedeğini alma, kendiliğinden başlangıç uygulamalarını düzenleme, kendiliğinden güncelleme gibi destekler de vermekedir Boyutu oldukça küçük ve kullanımı kolaydır

Yazılımın Genel Özellikleri
İstenilmeyen yazılımları kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın hızlanmasını sağlar
Denetim masası uygulamacığı
Kolay ve hızlı sihirbaz arayüzü
Kayıt defterini tarayarak kaldırılan yazılımların tüm izlerini silme
Yerel sürücüleri tarayarak tüm gereksiz dosyaları silme
Kaldırılan yazılımları bilgisayardan tamamen silme
Kırık yazılım kaldırma bağlantılarını silme
Kendi kaldırma araçları olmayan yazılımları sistemden kaldırabilme
Kayıt defterinin yedeğini alma ve orjinal haline geri getirme
Kendiliğinden güncellemeyle güncel kalma
Kırık kayıt defteri bağlantılarını düzeltme
Windows'un Program Ekle-Kaldır uygulamasından daha hızlı işlem yapma
Yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi gösterme
Yazılımlar hakkındaki ayrıntılı bilgileri düzenleme
Yazılımların internet üzerindeki yardım sayfalarına ulaşma
Kolay, hızlı ve tam işlem yapma
Kendiliğinden başlangıç yöneticisi ile bilgisayarın çok daha hızlı başlamasını sağlama
Açılışta kendiliğinden çalışmaya başlayan truva atlarını ve reklam amaçlı yazılımları silme

Not : Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 1995 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir

http://wwwzardssoftwarecom/trialzip

Alıntı Yaparak Cevapla

Cleanse Uninstaller Pro

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cleanse Uninstaller Pro

Cleanse Uninstaller Pro 60

Tanıtım:
Cleanse Uninstaller bir yazılım kaldırma aracıdır Sisteminizden çeşitli nedenlerden dolayı kaldıramadığınız yazılımları kolayca kaldırabileceğiniz bu araç, kaldırma aracı olmayan yazılımları dahi kaldırabilme gücüne sahiptir Denetim masası görünümde sistemde kurulu olan tüm yazılımları ayrıntılı özelliklerini vererek göstermekte ve farklı gösterim biçimleri de sunmaktadır Yazılım kayıt defterinin yedeğini alma, kendiliğinden başlangıç uygulamalarını düzenleme, kendiliğinden güncelleme gibi destekler de vermekedir Boyutu oldukça küçük ve kullanımı kolaydır

Yazılımın Genel Özellikleri

İstenilmeyen yazılımları kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın hızlanmasını sağlar
Kolay ve hızlı sihirbaz arayüzü
Kayıt defterini tarayarak kaldırılan yazılımların tüm izlerini silme
Yerel sürücüleri tarayarak tüm gereksiz dosyaları silme
Kırık yazılım kaldırma bağlantılarını silme
Kolay, hızlı ve tam işlem yapma
Kendiliğinden başlangıç yöneticisi ile bilgisayarın çok daha hızlı başlamasını sağlama
Açılışta kendiliğinden çalışmaya başlayan truva atlarını ve reklam amaçlı yazılımları silme

Not 1: Yazılımı kullanabilmeniz için sisteminizde NET Framework 20 kurulu olmalıdır

Not 2: Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 1995 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir

Sürüm : 60

Boyut : 22 Mb

Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)

Kısıtlama : 30 gün

Dil : Ingilizce

İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista

Üretici Firma : Zards Software

Cleanse Uninstaller Pro 60

Alıntı Yaparak Cevapla

Cleanse Uninstaller Pro

Eski 10-25-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Cleanse Uninstaller Pro

Cleanse Uninstaller Pro 6022

Kapladığı Alan : 247 Megabayt

Kullanım Hakkı : Zaman/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)

Hacir : 30 gün

Lisan : Ing

İşletim Platformu : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista

Üretici Şirket : Zards Software

Lansman:
Cleanse Uninstaller bir Program kaldırma aracıdır Sisteminizden çeşitli nedenlerden dolayı kaldıramadığınız yazılımları kolayca kaldırabileceğiniz bu araç, kaldırma aracı olmayan yazılımları dahi kaldırabilme gücüne sahiptir Denetim masası görünümde sistemde kurulu olan bütün yazılımları ayrıntılı özelliklerini vererek göstermekte ve farklı gösterim biçimleri de sunmaktadır Program kayıt defterinin yedeğini alma, kendiliğinden başlangıç uygulamalarını düzenleme, kendiliğinden güncelleme gibi destekler de vermekedir Boyutu oldukça küçük ve kullanımı kolaydır

Programın Genel Özellikleri

basit ve hızlı sihirbaz arayüzü
Kayıt defterini tarayarak kaldırılan yazılımların bütün izlerini silme
Yerel sürücüleri tarayarak bütün gereksiz dosyaları silme
Kırık Program kaldırma bağlantılarını silme
basit, hızlı ve tam işlem yapma

Not 1: Programı kullanabilmeniz için sisteminizde NET Framework 20 kurulu olmalıdır

Not 2: Programı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 1995 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir

Cleanse Uninstaller Pro 6022

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com