![]() |
Cleanse Uninstaller Pro |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cleanse Uninstaller ProCleanse Uninstaller Pro Sürüm : 2008 Boyut : 1 ![]() Cleanse Uninstaller bir yazılım kaldırma aracıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılımın Genel Özellikleri İstenilmeyen yazılımları kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın hızlanmasını sağlar ![]() Denetim masası uygulamacığı ![]() Kolay ve hızlı sihirbaz arayüzü ![]() Kayıt defterini tarayarak kaldırılan yazılımların tüm izlerini silme ![]() Yerel sürücüleri tarayarak tüm gereksiz dosyaları silme ![]() Kaldırılan yazılımları bilgisayardan tamamen silme ![]() Kırık yazılım kaldırma bağlantılarını silme ![]() Kendi kaldırma araçları olmayan yazılımları sistemden kaldırabilme ![]() Kayıt defterinin yedeğini alma ve orjinal haline geri getirme ![]() Kendiliğinden güncellemeyle güncel kalma ![]() Kırık kayıt defteri bağlantılarını düzeltme ![]() Windows'un Program Ekle-Kaldır uygulamasından daha hızlı işlem yapma ![]() Yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi gösterme ![]() Yazılımlar hakkındaki ayrıntılı bilgileri düzenleme ![]() Yazılımların internet üzerindeki yardım sayfalarına ulaşma ![]() Kolay, hızlı ve tam işlem yapma ![]() Kendiliğinden başlangıç yöneticisi ile bilgisayarın çok daha hızlı başlamasını sağlama ![]() Açılışta kendiliğinden çalışmaya başlayan truva atlarını ve reklam amaçlı yazılımları silme ![]() Not : Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 19 ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cleanse Uninstaller ProCleanse Uninstaller Pro 6 ![]() Tanıtım: Cleanse Uninstaller bir yazılım kaldırma aracıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılımın Genel Özellikleri İstenilmeyen yazılımları kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın hızlanmasını sağlar ![]() Denetim masası uygulamacığı ![]() Kolay ve hızlı sihirbaz arayüzü ![]() Kayıt defterini tarayarak kaldırılan yazılımların tüm izlerini silme ![]() Yerel sürücüleri tarayarak tüm gereksiz dosyaları silme ![]() Kaldırılan yazılımları bilgisayardan tamamen silme ![]() Kırık yazılım kaldırma bağlantılarını silme ![]() Kendi kaldırma araçları olmayan yazılımları sistemden kaldırabilme ![]() Kayıt defterinin yedeğini alma ve orjinal haline geri getirme ![]() Kendiliğinden güncellemeyle güncel kalma ![]() Kırık kayıt defteri bağlantılarını düzeltme ![]() Windows'un Program Ekle-Kaldır uygulamasından daha hızlı işlem yapma ![]() Yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi gösterme ![]() Yazılımlar hakkındaki ayrıntılı bilgileri düzenleme ![]() Yazılımların internet üzerindeki yardım sayfalarına ulaşma ![]() Kolay, hızlı ve tam işlem yapma ![]() Kendiliğinden başlangıç yöneticisi ile bilgisayarın çok daha hızlı başlamasını sağlama ![]() Açılışta kendiliğinden çalışmaya başlayan truva atlarını ve reklam amaçlı yazılımları silme ![]() Not 1: Yazılımı kullanabilmeniz için sisteminizde ![]() ![]() ![]() Not 2: Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 19 ![]() ![]() Sürüm : 6 ![]() Boyut : 2 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Zards Software ![]() Cleanse Uninstaller Pro 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cleanse Uninstaller ProCleanse Uninstaller Pro 6 ![]() ![]() ![]() Kapladığı Alan : 2 ![]() Kullanım Hakkı : Zaman/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Hacir : 30 gün Lisan : Ing İşletim Platformu : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista Üretici Şirket : Zards Software Lansman: Cleanse Uninstaller bir Program kaldırma aracıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programın Genel Özellikleri İstenilmeyen yazılımları kaldırmanıza yardımcı olarak bilgisayarınızın hızlanmasını sağlar ![]() Denetim masası uygulamacığı ![]() basit ve hızlı sihirbaz arayüzü ![]() Kayıt defterini tarayarak kaldırılan yazılımların bütün izlerini silme ![]() Yerel sürücüleri tarayarak bütün gereksiz dosyaları silme ![]() Kaldırılan yazılımları bilgisayardan tamamen silme ![]() Kırık Program kaldırma bağlantılarını silme ![]() Kendi kaldırma araçları olmayan yazılımları sistemden kaldırabilme ![]() Kayıt defterinin yedeğini alma ve orjinal haline geri getirme ![]() Kendiliğinden güncellemeyle güncel kalma ![]() Kırık kayıt defteri bağlantılarını düzeltme ![]() Windows'un Program Ekle-Kaldır uygulamasından daha hızlı işlem yapma ![]() Yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi gösterme ![]() Yazılımlar hakkındaki ayrıntılı bilgileri düzenleme ![]() Yazılımların internet üzerindeki yardım sayfalarına ulaşma ![]() basit, hızlı ve tam işlem yapma ![]() Kendiliğinden başlangıç yöneticisi ile bilgisayarın çok daha hızlı başlamasını sağlama ![]() Açılışta kendiliğinden çalışmaya başlayan truva atlarını ve reklam amaçlı yazılımları silme ![]() Not 1: Programı kullanabilmeniz için sisteminizde ![]() ![]() ![]() Not 2: Programı 30 günlük deneme süresinin ardından kullanabilmeniz için 19 ![]() ![]() ![]() Cleanse Uninstaller Pro 6 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|