|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
discwizard, disk, sabit, seagate, yazılımıdır, yönetim |
![]() |
Seagate Discwizard - Bir Sabit Disk Yönetim Yazılımıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seagate Discwizard - Bir Sabit Disk Yönetim YazılımıdırSeagate DiscWizard Seagate DiscWizard, bir sabit disk yönetim yazılımıdır ![]() ![]() ![]() Hem Seagate hem Maxtor markalı disklere destek veren yazılım, yeni bir sabit disk satın alındığında bu sabit diskin kurulumunun kolayca yapılabilmese ve sabit disk üzerinde oluşturulacak bölümlerin biçimlendirilebilmesine olanak tanıyor ![]() ![]() ![]() Seagate DiscWizard, oldukça güçlü bir yedekleme teknolojisi kullanarak sabit diskinizin tümünü ya da bölümlerini yedekleyebilmenizi de sağlıyor ![]() ![]() Gelelim yazılımın en önemli işlevlerinden birisine; bildiğiniz üzere sabit diskiniz üzerinde gereksiz dosyalar oluşabilir ve siz bu dosyaları silseniz bile sabit disk üzerinde silindi görünen bu alana yeni veriler yazılmadığı sürece bunlar aslında silinmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabit diskiniz ve bölümleri hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgi alabilme ve bootable medyalar oluşturabilme özelliklerine de sahip olan yazılımın kullanımı da oldukça kolaydır ![]() ![]() Seagate DiscWizard Yenilikleri : Oluşturulan yedekleri doğrudan FTP sunuculara yükleyebilme Arşivleri araştırma; Windows gezgini gibi arşiv içindeki özel dosyaları kurtarabilme ve kolayca tarama yapabilme ![]() Tek tıklama ile yedek alma; disk üzerine sağ tıklayarak sihirbaz yardımı ile kolayca yedek alınmaya başlanabilir ![]() En Düşük Sistem Gereksinimleri : Herhangi bir Seagate Technology veya Maxtor disk sürücü Pentium veya eşdeğer bir işlemci 128 MB bellek Önyükleme yapılabilen bir medya oluşturmak için disket sürücü veya CD yazıcı Desteklenen İşletim Sistemleri : Windows 2000 Professional SP 4 Windows XP SP 2 Windows XP Professional 64 Bit Windows Vista Desteklenen Dosya Sistemleri : FAT 16/32 NTFS Ext2/Ext3 ReiserFS Linux Swap Desteklenen Depolama Birimleri : Sabit disk sürücüleri Ağ depolama aygıtları FTP sunucuları CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R (çift katmanlı DVD+R desteği de dahil), DVD+RW, DVD-RAM USB 1 ![]() ![]() Disket sürücü, ZIP, JAZ ve diğer kaldırılabilir birimler Boyut : 102 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista Üretici Firma : Seagate Technology LLC http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|