Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alpha, işletim, kelaynak, sistemi

Kelaynak İşletim Sistemi 0.9 Alpha

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kelaynak İşletim Sistemi 0.9 Alpha

Kelaynak İşletim Sistemi 09 Alpha

Kelaynak, MetinTab işletim sisteminin grafik arayüzlü halidir MetinTab işletim sistemi yayından kaldırıldıktan sonra Kelaynak Kernel yayına sunuldu Kelaynak işletim sistemi eyeOS işletim sisteminin Türkçe hali olacak

Bu sürüm İngilizce versiyonuyla Alpha olarak geliştiricilerin önüne sunulmuştur eyeOS işletim sistemi yakında BilgisayArd@ Ideas tarafından Türkçeleştirilecek

Kelaynak Kernel,

Portatiftir (USB disk uyumlu)

Çevrimiçi olduğu için dosyalar internette saklanır

Ofis uygulamaları ve pencereli bir grafik arayüzüne sahip WOS (Web Operating System) çevrimiçi işletim sistemleriyler çalışır Yakında diğer "WOS"ları da destekleyecektir

Teknik Bilgiler

Programın çalışma mantığı şöyle:

Program açıldığında Windows işletim sistemi Kernel'ini arkaplana alır (bekleme modu) Kelaynak Kerneli'ni aktifleştirir Sonra sırada ikili WOS yüklüyse menü sunar Menüden seçim yapıldıktan sonra WOS'u açar ve işlem biter Yakında Kelaynak Offline Kernel yayına girecek Böylece bir sunucu ile dosyaları yanınızda bir WOS ile taşıyabileceksiniz

Gerekenler

1024 KB/sn ethernet bağlantılı DSL bağlantı önerilir

NET Framework 20

Internet Explorer 70'ın öncesi önerilir

Windows XP bekleme modu destekli bilgisayara yüklenmiş işletim sistemi önerilir

İşlemci ve RAM önemli olmadığı için WOS'lar tercih edilir

Bekleme modlu Windows XP ve öncesi ve IE7'de çalışır ama istenen performans gösterilemeyebilir

Kelaynak Kernel'i varsayılan işletim sistemi yapmak için Kelaynak Kernel1exe dosyasının (kısayol değil) kopyasını göndermek için;

Başlat > Tüm Programlar > Başlangıç klasörüne çift tıklayın (direkt taşırsanız kısayol kopyalanır), Kelaynak Kernel1exe dosyasını oraya taşıyın

Sürüm : 09 Alpha Boyut : 8 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Arda Tanrıkulu

http://fwttxdnlcom/6-40/a/r/ardata%20Kernel1zip

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com