![]() |
Osl2000 Boot Manager Platinum 9.02 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osl2000 Boot Manager Platinum 9.02OSL2000 Boot Manager Platinum 9 ![]() OSL2000 gelişmiş bir boot (açılış) yöneticisidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSL2000 özelliklerine bir göz atacak olursak: * 100 işletim sistemine kadar destek sağlama, * Aynı Windows sürümünü farklı sürücülerden çalıştırabilme, * İkincil (secondary) sürücüden işletim sistemi çalıştırabilme, * Tüm işletim sistemlerini destekleme, * Sabit sürücü, optik sürücü, zip sürücüsü, RAID, disket sürücüsü gibi tüm ortamlardan sistemi başlatabilme, * Güçlü ve kullanımı kolay boot (açılış) menüsü, * Otomatik boot, otomatik tarama, güvenli boot, otomatik gizleme ve düzeltme, otomatik zamanlama gibi çok sayıda ek seçenek, * %100 otomatik kurulum ve çalıştırma, * Yüklenmek için bir FAT veya NTFS sistemine ihtiyaç duymama, * Yeni UltraIO motoru ile tüm donanımları destekleme, * DOS ve NTFS üzerinden de yüklenebilme, * Sistemden kaldırılabilir (Birçok boot yöneticisi kaldırma işlemini tam olarak desteklemiyor), * HTML yardımı ![]() Bu sürümde şekil yöneticisi geliştirilmiş ![]() Not: OSL2000 boot yöneticisinin bu sürümünün tüm özellikleri çalışır durumdadır ![]() ![]() ![]() Sürüm : 9 ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|