![]() |
Adobe Shockwave Player - Firefox |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adobe Shockwave Player - FirefoxAdobe Shockwave Player (Firefox) Tanıtım: Adobe Shockwave Player internette gezinirken karşınıza çıkan zengin içerikli web sayfalarını tam anlamıyla görüntüleyebilmek için yazılmış olan bir tarayıcı eklentisidir ![]() 390 milyon üzerinde internet kullanıcısının yüklemiş olduğu bu yazılım; 3 boyutlu oyunları ve gösterileri, etkileşimli ürün tanıtımlarını, çevrimiçi eğitim uygulamalarını göz kamaştırıcı biçimde görüntüleminizi sağlamaktadır ![]() Özellikle oyun sitelerindeki flash oyunları oynayabilmek için gereksinim duyacağınız bu eklenti internet erişimli masaüstü bilgisayarların yaklaşık %97'sinde bulunmakta olan "Flash" yazılım platformunun bir ürünüdür ![]() Esasen Macromedia firmasının bir yazılımı olan Shockwave Player Adobe firmasının Macromedia'yı satın almasından sonra Adobe adıyla sunulmaya başlanmıştır ![]() Desteklenen İnternet Tarayıcıları # Firefox Sürüm : 11 ![]() ![]() ![]() Boyut : 8 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Macromedia, Inc ![]() http://fpdownload ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Adobe Shockwave Player - Firefox |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adobe Shockwave Player - FirefoxAdobe Shockwave Player (Firefox) Sürüm : 11 ![]() ![]() ![]() Boyut : 8 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Macromedia, Inc ![]() Tanıtım: Adobe Shockwave Player internette gezinirken karşınıza çıkan zengin içerikli web sayfalarını tam anlamıyla görüntüleyebilmek için yazılmış olan bir tarayıcı eklentisidir ![]() 390 milyon üzerinde internet kullanıcısının yüklemiş olduğu bu yazılım; 3 boyutlu oyunları ve gösterileri, etkileşimli ürün tanıtımlarını, çevrimiçi eğitim uygulamalarını göz kamaştırıcı biçimde görüntüleminizi sağlamaktadır ![]() Özellikle oyun sitelerindeki flash oyunları oynayabilmek için gereksinim duyacağınız bu eklenti internet erişimli masaüstü bilgisayarların yaklaşık %97'sinde bulunmakta olan "Flash" yazılım platformunun bir ürünüdür ![]() Esasen Macromedia firmasının bir yazılımı olan Shockwave Player Adobe firmasının Macromedia'yı satın almasından sonra Adobe adıyla sunulmaya başlanmıştır ![]() Desteklenen İnternet Tarayıcıları # Firefox http://fpdownload ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|