Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Yazılım & Donanım > Program Tanıtımları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asc, dağıtım, ders, programı, timetables

Asc Timetables - Ders Dağıtım Programı

Eski 10-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

aSc Timetables

aSc Timetables - Ders Dağıtım Programı

Sürüm : 2007 Boyut : 643 Mb Kullanım İzni : Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Applied Software Consultants

Türkçe dil desteği olan çok başarılı ve kullanımı bir o kadar da kolay Ders Dağıtım Programı Bütün işlemlerinizi alışkın olduğunuz Windows pencere ve menüleri içinde sürükle bırak yöntemi ya da fare tıklaması ile hallediyorsunuz

Program 60 Ülkede 7500'ü aşkın okulda kullanılıyor ve Türkçe desteği de dahil olmak üzere 30 dil desteği mevcut

Farklı ülke ve dil kategorilerine göre sınıflandırılmış hazır Ders Programlarını inceleyebilir ya da programın öğretici yardım dosyalarını kullanarak Programın çalışma mantığını öğrenebilirsiniz Ders programı hazırlarken Sihirbazı desteğini kullanabilir ya da kendiniz hazırlayabilirsiniz Bir ders programı hazırlarken adım adım yapmanız gerekenler:

Öncelikle okulunuzla ilgili genel bilgileri giriyorsunuz Ders saatleri, Tatil günleri, teneffüsler vb
Daha sonra okulda gösterilen dersleri tanımlıyorsunuz Derslerle ilgili koşullar belirleyebiliyorsunuz Dersleri gruplandırabiliyorsunuz
Daha sonra sınıfları tanımlıyorsunuz Burada da sınırsız sayıda koşul belirleme hakkınız mevcut
Daha sonra Derslikleri tanımlıyorsunuz Burada da yeterli sayıda koşul belirleme hakkınız var
Daha sonra öğretmenleri tanımlıyorsunuz Öğretmenler için ayarlayabileceğiniz birçok ayrıntı mevcut

Bilgilerinizi girdikten sonra Programa Ders Programını oluştur komutunu vermeniz yeterli Birkaç dakika içinde her şeyiyle müdahale etme hakkınız olan bir Ders Programı karşınıza geliyor Programın benzerlerine göre avantajları: Aynı sınıfa ve derse dilediğiniz sayıda öğretmen atayabilmeniz, programı sürükle bırak yöntemiyle oluşturabilmeniz, sınıf ve öğretmenler için çok sayıda koşul belirleyebilmeniz Sınıflar, dersler öğretmenler ile ilgili özelleştirilebilir, ayrıntılı raporlar alabilmeniz, hazırladığınız Ders Programını HTML sayfaları ya da Excel formatında kaydedebilmeniz sayılabilir

Bence programın en güzel yönü oluşturduğunuz Ders Programını kaydettiğinizde kilobyte düzeyinde bir dosya oluşuyor ve dosyayı programın kurulu olduğu herhangi bir bilgisayarda üzerine tıklayarak açabilmeniz Yani yedekleme olayı çok kolay ve veri kaybı riski yok Aynı zamanda oluşturduğunuz Ders programını defalarca farklı kaydedebilir, üzerinde rahatlıkla çalışabilirsiniz

Program bütün özellikleriyle süre sınırlaması olmadan kullanılabiliyor Sadece yazıcı çıktılarınızda çıktılarınıza işaretler koyulması şeklinde bir sınırlama mevcut Eğer yazıcı çıktılarımda işaretler olmasın diyorsanız 270$ ödemeniz gerekiyor
http://wwwasctimetablescom/download/aScTimeTablesexe

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir türlü dersleri tanımlayamıyorum Nedeni hakkında fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com