Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
tavuk, şinitzel

Tavuk Şinitzel

Eski 12-18-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Tavuk Şinitzel



Tavuk Şinitzel



Malzemeler

2 büyük parça tavuk göğsü
Damak tadınıza göre tuz, kırmızı toz biber
Kızartmak için zeytinyağı
Pane Harcı için,
1 su bardağı galeta unu
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik

Hazırlanışı,

Tavuk etleri incecik olarak dövüp orta büyüklükte parçalara bölün
Tuz ve kırmızı toz biberle harmanlayın
Düz bir tabakta galeta unu ve baharatları karıştırın
Yumurtayı düz bir tabağa kırıp karıştırın
Tavaya az miktarda zeytinyağı alıp hafifçe ısıtın
Tavuk etlerini önce yumurtaya sonra pane harcına batırın
Tavaya alıp iki tarafını da kızartın
Afiyet olsun

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.