Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Dantel, Örgü ve El Sanatları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyaz, çeyizlik, işi, lif, sarı, tığ, yapılışı

Sarı Beyaz Tığ İşi Çeyizlik Lif Ve Yapılışı

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SIMDIDE ANLATIMDA BASARILI OLAMAZSAMDA BAGISLARSIN UMARIM
SEVGILI AYSENAZ ISTEGIN ILE LIFIN YAPILISINI ANLATMAYA CALISTIM AMA NE DERECE FAYDALI OLABILDIN BILEMIYORUMDIGER BLOGUMA EKLEDIGIM LIFIN KENAR OYASI ILE BENIM YAPTIGIM KENAR FARKLI BENIM YAPTIGIM OREREKEN KENARA GELECEK ORNEKLERIN UCUNA 3 ILMEK CEKIP GERI DONEREK YAPTIM DIGER ORNEKTE ISE LIF BITTIKTEN SONRA KENAR OYASI YAPILMIS SEN HANGISINI ISTERSEN ONU YAPARSINYAZI ILE ORNEK ANLATIMI COK ZOR EGER IYI TIG ISI BILEMIYORSAN MUTLAKA YANINDAKI BIRISINDEN YARDIM ISTE DERIMCUNKU BEN ANCAK BU KADAR ANLATABILIYORUM
PEMBE IPLIKLE LIFIN BIR VE IKINCI SIRASINI ANLATTIM UCUNCU SIRADA RENK DEGISIMI YAPILIP ALTTAKI SEKILDE GORULDUGU GIBI IKI YUVARLAK MOTIFIN ORTASINA IKINCI YUVARLAKLAR GELIYOR ZATEN RESIMDEN ANLASILIYOR SANIRIM KOLAY GELSIN

RESIM1
ONCE 3 ILMEK CEKIP BIR HALKA OLUSTURSONRA BU HALKAYA IPI UZATIP TIGA BIR KERE DOLAYIP CEKEREK VE BU ISLEMI IKI KERE YAPTIKTAN SONRA IKISINI BIRDEN TOPLA YANI FISTIK YAPILIYORBU ISLEMI YEDI DEFA YAPARAK YUVARLAGIN YARISINI YAPMIS OLUYORUZ(YEDI FISTIK YAPILMIS OLUYOR)
RESIM2
YEDI FISTIK YAPTIKTAN SONRA YEDINCI FISTIKDA IPI UZATARAK BIR ORUMCEK YAPILIYORORUMCEGIN UCUNA 3 ZSINCIRLE BIR HALKA YAPILIP TEKRAR BIR ORUMCEK YAPILIP GERIYE DONUP YEDINCI FISTIK YANI ILK ORUMCEGIN DIBINE BATIYORUZ RESIM 3 IKINCI

RESIM4
VE IKINCI YUVARLAGI YAPMAYA BASLIYORUZYINE BIRINCIDEKI GIBI YUVARLAGIN YARISI YAPILIYOR VE LIFIN BU ILK SIRASI BOYLE ORULUYOR

ALTTAKI RESIMDEDE YUVARLAKLARIN TAMAMLANISI GOSTERILIYORSON YUVARLAGI YAPTIKTAN SONRA AYNI ISLEMLER YUVARLAKLARIN ORTASINDAKI HALKAYA BATARAK YINE YEDI FISTIKYAPILARAK TAMAMLANIYORIKINCI SIRADA BU SEKILDE TAMAMLANIYOR

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çeyizlik güzel lif modelleri 2012 , yeni çeyizlik lif örneği

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com